Імміграція до Манітоби
-
Головне, щоб ви подали аплікацію на новий ворк перміт скоріше, ніж завершиться старий. Потім вже неважливо. Навіщо якщо паспорт ще робиться, то IRCC запитає вас про новий паспорт. Паспорт все зробиться скоріше, ніж новий ворк перміт. Також, якщо ви подали аплікацію на новий ворк перміт ДО закінчення старого, то у вас Maintained Status і ви можете працювати
-
Спасибі ! Для подачи по SWS по TEER 4 Також не підходить ?!?
-
друзі, а чи є можливість відновлення документу щодо проходження медичного огляду онлайн?
-
SWM timeline for Logistics Coordinator - 13201& 1 dependent: ЕОІ - 02/06/2023 LАА - 02/10/2023 Application submitted (provincial)- 04/08/2023 Nomination - 04/28/2023 Application submitted (federal) - 06/13/2023 AOR - 10/13/2023 Additional document request (update and submit original forms + CV) - 10/26/2023 Forms submitted - 11/6/2023 Portal 1 - 11/14/2023 Portal 2 - 12/1/2023 CoPr - 1/23/2024
-
Можна, у більшості його нема, job offer може бути і вербальним, де вам на співбесіді описують всі ваші обовʼязки і т.д. Вам потрібно буде надати лиш employment letter на провінційному етапі
-
Вітаємо, Serg A! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, шановні Ви не знаєте, чи можна подавати на SWM якщо нема Job Offer? Я запитав работодавця, і мені сказали, що вони взагалі такого не видають, та і вперше про таке чують
-
Я вже це зробила, в один день подавалися з Вами, відповідь : чекайте до 9-12 місяців) Бали дійсно не впливають ні на що, знайома отримала за 5 місяців, бал був щось десь ~ 612, вона в пулі сиділа місяць В мене теж 827, одна людина в заявці, ще чекаю і відчуваю чекати довго😂
-
Це мова йде про той Job Offer, який на наступний рік, правильно? А employment letter це те, де описано обовʼязки, кількість годин і т.д., правильно?