Імміграція до Манітоби
-
на якому ресурсі можна взяти довідку з попереднього місця роботи в Канаді?
-
Все окей. Вибираєте open work permit. Продовження не існує, бо це завжди подача на новий перміт.
-
І для цього достатньо просто запросити повний WP? Я цього ще не робив бо не було необхідності
-
Мені теж не видає опцію Темпорарі резидент віза, як би я не відповідав на питання. Скажіть плз, як ви подались на візу?
-
вони сказали, тому що я вже там не працюю вже, то тільки через Employment Canada
-
Вiтаю! В мене АОR 5 го Грудня, 19 Сiчня вже PR Approved. AOR чекала 4 мicяцi
-
Service Canada хіба
-
Зайдіть в Сервіс Канада(у Портрідж Плейсі на 1 поверсі). Мені видали без черги в окремому віконечку за 2 хвилини
-
Дякую
-
Ви у ЕЕ не зможете інакше зареєструватись. Ви впевнені, що вам треба Express Entry для імміграції?
-
Запис на біометрію в Canada Service на 3 тижні наперед, записались на 12 лютого. Чи має хтось якісь поради як можна прискорити здачу? Можливо є жива черга чи щось подібне?
-
Евакуацію не робили. Треба робити евакуацію усіх дипломів?
-
Дякую!
-
Десь щось не так відповідаєте
-
Я подав аплікацію на візітор рекорд для дитини. А потім хотів подати на візу для дитини, але вже не відає опції для темпорарі віза при заповнені нової аплікації. В Чернетках наче нічого немає.
-
У вас є WES евалюація диплому для Express Entry? Вказуєте той ступінь, який вам там підтвердили.
-
Спеціаліст це Masters
-
Вітаю, друзі! Допоможіть, будь ласка розібратися! Чоловік закінчив 9 класів школи. Здобув диплом кваліфікованого працівника з професійного училища. Потім закінчив університет - має 2 диплома бакалавр і спеціаліст. Який тип освіти він повинен вказати в анкеті Express Entry? До якої освіти в Канаді прирівнюється диплом спеціаліста з України? Щиро дякую!!
-
Якщо є, то зробіть Delete
-
гляньте, чи у вас немає Application у чернетках.
22 Jan 2023, 05:40
118599/236373
about a minute ago