Імміграція до Манітоби
-
Ви маєте на увазі години навчання???
-
Вітаємо, Kostiantyn Smaga! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Але питання, адже у заявці потрібно відвантажувати ворк або стаді перміт. То що тоді!? Старий ворк перміт прикріпляти?
-
Доброго дня. Назріло питання про оплату на федеральному етапі : 1370 за дорослих та по 230 за дітей ( точні суми не пам'ятаю) , а питання в іншому , якщо в заяві є діти старші 19 років, за них платити як за дорослих чи як за дітей? Хочу знати скільки грошей підготувати ) Дякую за відповіді
-
Letter of employment З датою початку - кінця роботи (якщо контракт) , без терміну кінця Заробітня плата Фул тайм повинно бути вказано , 40 год тиждень Посада , обовʼязки , якщо впише ваш NOC , то буде чудово На бланку компанії з печаткою , телефоном , поштою
-
Так, я на автоматі 40 год ще вважаю )
-
Доброго дня! Я на етапі провінції. Очікую розгляду справи. Чи треба повідомляти про зміну зп? Робота та ж сама.
-
Я платила за 18 річного сина як за дитину
-
Дякую. А якщо трошки більше? Може є в когось досвід, чи можливо пояснення на сайті ?
-
Нехай щастить