Імміграція до Манітоби
-
Так
-
незалежно , від кількості членів сім'ї ?
-
170 per family - за родину
-
так пам'ятаю , але то не з подачею заявки , а по запросу ? так ?
-
Плюс медогляд буде за кожного.
-
це ще по 80 за людину , незалежно від віку ?
-
За непідтвердженими чутками, у 2023 до Манітоби приїхало близько 20 тисяч іноземних студентів із інших провінцій, зрозуміло, що більшість за номінацією. Тому бал по SWM так сильно пішов догори.
-
Біометрія ж тільки дорослим)
-
І це навіть з -100 балів😳
-
Мені видали в 2013 після того як комісували по стану здоров'я і зняли з обліку.
-
Тоді це не скоро бал впаде, а ще з цією ініціативою міністерства імміграції щодо студентів. Зараз паніка невелика серед них може бути🤔 не розберуться в деталях, надумають лишнього і ломануться всі в Манітобу за ПР.🙈
-
Так, більшість має і стаж, і мову понад CLB 7, бо вчилися в університетах, і також магістратуру та бакалаврат. Ну і вік 21-45.
-
А ,де взяти це приписне? Підкажіть будь ласка
-
Консульство не буде надсилати Вам ніякого листа-підтвердження або листа, що вони передали паспорт до DHL. Коли Ви оплатили DHL, то отримуєте лист від DHL, що Ваша оплата до них прийшла. І чекаєте лист, в котрому DHL надає Вам трекінг номер для відстеження. Це як раз буде після того, як консульство передасть Ваш паспорт до DHL
-
Тільки от все частіше тут повідомлення, що був запит...
-
Я так розумію, що це не обов'язковий документ,це якщо запросить офіцер?
-
Спробуєте пояснити чому нема, а там вже на розсуд офіцера...
-
Без поняття чесно🤷, але нічого хорошого з цього не вийде якщо запросять military
-
Здрастуйте, хто зараз подавався на номінацію від провінції, скільки часу займає ця процедура? ( часові рамки можуть змінюватись і я це розумію, плюс - мінус в середньому). Дякую.
-
Ого,а якщо його не має в мене ,то що тоді ,ви не знаєте?
22 Jan 2023, 05:40
118677/235354
5 minutes ago