Імміграція до Манітоби
-
Можна відкликати і одразу подаватися?
-
Lol
-
Почекаємо ще трохи... Ніяких сил не вистачає..
-
Думаю можете теж на нього по SWO
-
Ну але ж ви нікуди не поспішали, правда? Дедлайни собі не ставили?
-
Що ж обрати 🤯
-
5 днів та 4 години 🌚
-
Так і займає 1-2 години, якби це я робив 😎 Якщо робите це перший раз, ну то 3-4 години, може, на заповнення.
-
У мене зайняло чотири дні по 5 годин, враховуючи написання всіх пояснювальних листів, стискання документів і всього іншого
-
Вітаю всіх ! Скажіть будь ласка , плюс мінус скільки по часу займе заповнити повну заявку вже на мпнп ? З власного досвіду . Бачу відео там на годину , а на справі ?
-
У мене теж була думка звільнитися з роботи, відкликати аплікацію і податись за SWO. Але мене стримує те, що можна як за місяць отримати номінацію з новою заявкою, так і ще рік чекати і тоді мені не вистачить wp. Тому чекаю, 7-й місяць пішов, бачила в чаті пораду писати про прискорення, але ніхто не відповів
-
А можна подаватись на SWO після звільнення з роботи?
-
Так
-
Там можна почати робити , зберігати прогрес , і потім продовжити?
-
В мого чоловіка це було 2 вечори.
-
Так хай чоловік знайде нову роботу (але поки не кидає теперішню) і погодить зміну роботи з МПНП і перейде на нову роботу. Тільки критерії ті самі: фулайтм і на манітобського роботодавця.
-
Та вже думаю , чи є вони чи нема 😂
-
Якщо у вас є всі документи, то вам не треба нічого.
-
А що пояснювальни листи ? Може мені теж треба ? Що там пояснювати треба було? Робота є, інгліш є, всі паперці є .
-
Я коли колись давно подавався ще паперовими формами, коли треба було все роздрукувати, плюс всі документи і переклади посортувати, то в мене це зайняло десь 4-5 днів кожен вечір, не поспішаючи і перевіряючи все по десять разів.
22 Jan 2023, 05:40
118725/235099
about a minute ago