Імміграція до Манітоби
-
Як можна не поспішати з подачею на номінацію, я не розумію)) я поспішала як ховрашка! Я писала пояснювальний лист на кожну роботу, чому не клеймлю її (у мене було 4 роботи такі), писала пояснення про період безробіття, писала пояснення, що університет змінив назву, стискала файли до посиніння. Все гуглила і шукала в чаті приклади, тому що не знала, як виглядають пояснювальні листи. Збирала і клеїла в один файл пейстаби за весь період роботи. Мені здавалось, там роботи на раз-два, але здавалось так перші 6 годин) У когось буде швидше, само собою
-
Я і так не виходила заміж і нікого не народила до номінації, полегшила їм роботу як могла! Вони того не цінують!!!
-
Ну в цьому чаті і рекомендували, власне, писати листи про роботу, яку не клеймиш. І як можна не пояснити, якщо у тебе диплом одного університету, а посилання даєш на інший?
-
Ну от дивиться імміграційний офіцер на вашу справу, де купа листів з поясненнями і думає: "А ну його... Ліпше візьму он справу Оксани, у якої немає ніяких пояснень і три документи тільки. А цю відкладу, коли зовсім роботи не буде..." І так день за днем... )))
-
Бо то ще спірне питання, чи Ваш кейс простіший - з купою робіт і не зрозуміло що там з університетом, нехай і без дітей. Чи мій, нехай і 3-є дітей, але собі вчаться в школі, нікого не чіпають, по одному державному університету з чоловіком і по одній офіційній роботі, де проробили все життя, а ще й за кордоном ніколи не були 😂... І жодного листа-пояснення.
-
Писала ще листа з поясненням про пояснення!
-
Я писала їм в листі з проханням про прискорення, що у мене мінімальний пакет документів, немає дітей та інші прозорі натяки на простоту моєї справи, але вони навіть не відповіли мені, на жаль
-
Початок травня 2025
-
Так, так. Нехай вже візьме справу Оксани і надішле eCoPR 😂😅
-
Ну, мені тут в чаті колись якась матір сказала, що я забагато хочу і ніхто не має пропускати мене вперед і взагалі пішла ти в чергу, але я не і претендую на це. Я просто хочу встигнути до кінця перміту. Не відбираю нічиє право на першість, всі мої роботи не клеймлені і не потребують перевірки, університет один, державний, просто підвищив акредитацію. Та схоже, що ні кількість документів, ні кількість дітей не впливають ні на що
-
Підтверджую за 13 років модерації різних імміграційних чатів ))) Перший чат був ще у скайпі у 2011 році :))) Однак, там була збірна солянка з різних країн, поєднаних совковим минулим. В 2014 році стало зрозуміло, що багатьом не по дорозі і в Канаді )))
-
Дякую 🙏🏼