Імміграція до Манітоби
-
Біометрію зарахували дорослим ту, що здавали при оформленні візи CUAET, то прийшов запит на дитину. Син здав біометрію 8 листопада. Портал 1 прийшов тиждень тому. Портала 2 ще немає.
-
Там багато чого питає: branch of service, unit numbers and names of officers, reason for end of service, dates and places of any active combat
-
Боже, така цікава історія, що мене аж зачепило 😄я вас розумію) я сама така. І ми теж заповнювали десь тиждень що на номінацію, що на федеральний. Бо перевіряли по 100 разів. І я так бачу що взагалі мало хто турбується про Ворк Перміти що можуть закінчитись до змоги їх подовжити) я сплю і бачу сни про подовжений вп чи пр ахах. Шиза. Але в усіх різний досвід за плечами. За пів рокі до війни моєму чоловіка(негромадян у України) дали депорт через те, що ми не змогли подовжити дію посвідки на тимчасове перебування і він мав покинути Україну, а я не могла полетіти з ним, бо мені народжувати через2-3 тижні. Тому я боюсь таких речей дуже і дуже…. Бо вже знаю що воно таке
-
22 чи 25 травня, але відкрили аплікацію і дали її прив'язати до GCKey аж 25 жовтня :)
-
А у вас які дати по порталу 1 і 2? Чи апрувд — це зміна статусу у заявці у полі файнал десіжн?
-
Ні, там вказана спеціальність і звання, молодший лейтенант запасу. І плюс до того, військового квитка немає, а є тимчасове посвідчення, бо були якісь проблеми з бланками для військових квитків
-
Добре, спробую додати пояснювального листа прикріплю тимчасове посвідчення з перекладом! Дякую
-
Вітаємо, Oleksii Mazura! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ще один #timeline із привату. Подача по SWM. Teer 4. 3 depends. 07.04.2023 EOI (851) 17.04.2023 LAA 23.04.2023 Submitted MPNP's application 15.05.2023 Nomination 27.05.2023 Submitted PR's application 20.10.2023 AOR 21.11.2023 Portal 1 21.12.2023 Portal 2 23.01.2024 eCoPR.