Імміграція до Манітоби
-
Я можу помилятися, але здається, дебетними картами і неможливо оплатити ці fee
-
Це ви на етапі заповнення форм для ПР? Чи прийшов додатковий запит ? Дякую
-
Якщо є можливість, то оплатіть федеральний етап із кредитки. На багатьох із них є така опція як розбити платіж на частини (3, 6 чи 12) вже після оплати. А гроші на дебетному рахунку, ті що вказували, краще прибережіть поки.
-
By mail — правильно вам підказують. І там знайдете опцію про провінційну номінацію
-
Там один платіж. Спробуйте підняти кредитний ліміт на одній з карт до потрібної суми.
-
Кредиткою не означає обов’язково кредитними коштами, на кредитку скільки завгодно можна покласти зверху, тільки треба заздалегідь перевірити ліміт денної оплати і якщо він недостатній, зателефонувати або зайти в банк, щоб збільшили
-
Місяць назад
-
Покладіть більше на кредитку — і платіть спокійно
-
Давно подалися?
-
О, так, цілком можливо. Я спочатку пробував оплатити дебеткою, але чомусь не вдалося. Потім заплатив кредиткою.
-
Я нічого не писала, бо військова кафедра не є службою в армії. Можливо я неправильно зробила 🤔
-
А скажіть, будь ласка, про розбивку платежу - це ви з особистого досвіду говорите? Це було б чудово, якби була така пропозиція, коли прийде час оплачувати, але мені навіть 500$ за провінційний етап не пропонували розбити
-
Дякую!