Імміграція до Манітоби
-
Місяць назад
-
Покладіть більше на кредитку — і платіть спокійно
-
Давно подалися?
-
О, так, цілком можливо. Я спочатку пробував оплатити дебеткою, але чомусь не вдалося. Потім заплатив кредиткою.
-
Я нічого не писала, бо військова кафедра не є службою в армії. Можливо я неправильно зробила 🤔
-
А скажіть, будь ласка, про розбивку платежу - це ви з особистого досвіду говорите? Це було б чудово, якби була така пропозиція, коли прийде час оплачувати, але мені навіть 500$ за провінційний етап не пропонували розбити
-
Дякую!
-
Так, це опція в самій кредитці. Ви оплачуєте повну суму, платіж отримує статус posted і тоді ви маєте можливість його розбити на певну кількість платежів. Не знаю, щодо всіх банків, але в кредитці від Scotiabank це чудово працює з платежами, які більше 100 дол.
-
Я знаю, але розбити можна не все. Тест з англійської мені запропонувала розбити сама банківська аппка, а більше я нічого розбити не можу) це мабуть не на все розповсюджується
-
-
Підкажіть, будь ласка, кому вдалось підлінкувати аплікацію до gckey за новою українською програмою. Що ви обирали? Не бачу варіанту цієї програми серед можливих
-