Імміграція до Манітоби
-
-
Знайшов таке ,можливо буде комусь ціково .Congratulations! You are now a permanent resident of Canada! Такого листа отримують апліканти, які успішно завершили імміграційний шлях та отримали статус постійного резидента Канади. Зрозуміло, що емоції зашкалюють, хтось відразу відкорковує пляшку мартіні чи вина або миттєво зависає на телефоні та ділиться новиною із родичами. Але під впливом емоцій не забувайте про інструкції, які ви отримуєте разом із eCoPR. Дуже важливо виконати настпуне: 1) Із порталу завантажити eCoPR, електронне підтвердження статусу постійного резидента. Це ваш ОСНОВНИЙ документ до отримання PR card, який підтверджує ваш статус. Обов’язково роздрукуйте кілька копій і підпишіть. Всі особи старше 14 років підписують документ ОСОБИСТО! До 14 років, батьки чи опікуни підписують документ за дітей. БЕЗ ПІДПИСУ ДОКУМЕНТ НЕ ДІЙСНИЙ! 2) Рекомендуємо завантажити кілька файлів у хмарні середоща (Google Drive, OneDrive тощо). Беержіть цей документ як зіницю ока! Навіть після набуття громадянства Канади, COPR буде необхідний для офрмлення соціальних виплат (можете називати це виплатою за віком) Old Age Benefits, після 65 років. 3) eCoPR будуть дійсними для завантаження з порталу тільки 30 днів. 4) Обовязково перевірте правильність написання вашого імені та прізвища (довгі прізвища та імена можуть бути скорочені через те, що система не має достатньо символів, але у записах IRCC ця інформація буде. Також обо’язково перевірте дату народження. Якщо є помилка у eCoPR, скористайтеся формою для уточнення даних. Ось інструкція www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html ВАЖЛИВО! Необхідно оновити наступні документи 1) SIN (Socia Insurance Number). Оскільки ви мали стаус тимчасового резидента, ваш номер починався із “9». Service Canada переробить вам новий SIN для постійного резидента. При отриманні громадянства SIN не змінюється. 2) Manitoba Health Card. Саму карту не міняють, але працівник установи робить відповідний запис у вашому файлі, сканує CoPR 3) Водійські права або Provincial ID card. Йдете у найближче відділення autopac, там також сканують CoPR, через 2 тижні прийдуть нові водійські права. 4) Надати інформацію у банк 5) Повідомити роботодавця та надати CoPR/PR Card та новий SIN
-
Ну я за вас зробив ,трохи вам додав часу на себе😁
-
Перечитати зверху всі закріплені повідомлення
-
Добрий вечір. Можливо хтось підскаже. Заповнюю онлайн EOI і маю питання, щодо одного пункту. Там дослівно пишеться: do you have at least CLB/NCLC 7 (or equivalent) in all four skill areas? І я не знаю, що писати. Якщо це про тест, то я здала Celpip і маю 7 і вище. Але, якщо я натискаю тут відповідь так, то інші питанн щодо роботи не відкриваються? Можливо хтось зможе мені пояснити, що саме це питання означає? Дуже дякую!
-
Вітаємо, Serhii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо проживати та працювати у містечку по типу Гімлі, можна клеймити додаткових 5 балів на SWO?
-
Як заклеймити додаткових 5 балів по SWO, проживаючи та працюючи поза Вінніпегом у маленькому містечку?
-
Вітаємо, K! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
3500-4000.