Імміграція до Манітоби
-
Роботодавець може і не знати і не вказувати у employment verification letter. Це ваша відповідальність знати NOC. Ким ви працюєте ?
-
Inside Prep Labour or Compost Operative Phase 2/3 .Чоловік працює на Mushrooms Factory .
-
Які обов'язки?
-
Ви на момент подачі ЕОІ маєте вже відпрацювати не менше 6 місяців.
-
Якщо ви звільнилися, то вам потрібно буде взяти record of employment. Це лист, який роботодавець дає до Service Canada, але також може надати і вам.
-
А чи варто брати у роботодавця verification letter по факту звільнення? Щоб була вказана дата від і до? Чи це потрібно зробити до звільнення? Але тоді, не зрозуміло, як вказувати інформацію щодо періоду роботи
-
Якраз уже є відпрацьовано 6 місяців і планую звільнятись під час подачі на LAA. Тоді не знаю, чи варто просити Verification Letter. Чи все ж, як ви кажете, по факту звільнення попросити Record of employment
-
Навіть якщо в гуглі обрати mushroom picker noc code, вийде цей код - група збірників різних врожаїв
-
Скоріш за все 85101 - Harvesting labourers , якщо він не супервайзер (але у вас написано labor), на грибній фермі такий код використовували раніше
-
Так само і для mushroom preparation код harvesting labour.
-
Чи є в групі хто, хто здавав TEF? Не можу знайти хороших матеріалів для підготовки, а саме мок-тести.
-
Живої черги немає з вулиці, здача біометрії тільки по попередньому запису.
-
Відписала вам в особисті🙈
-
Всім привіт можливо є якісь додаткові документи , про які забули ? Додаткові документи федеральний етап Фото Біометрія Довідка несудимість Медогляд я не впевнена:(
-
Олено, надішліть мені теж будь ласка.
-
Доброго ранку!скажіть будь ласка справка 7 ОК З ДІЇ АБО СКАН КОПІЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ ПІДІЙДЕ ЯК ПІДТВЕРЖДЕННЯ З РОБОТИ?ЗАВЧАСНО ДЯКУЮ
-
Дякую
-
Ні, це може бути виключно додатковим документом адже у ОК 5/7 не вказані ваші обов'язки та посада. Якщо не можна взяти листа від роботодавця, то у такому випадку дехто давав 2 референси від бувших колег, додавав лист пояснення та ОК5/7.
-
Скажіть будь ласка, нас четверо в моїй сім'ї. Я головний аплікант, зі мною один син, а чоловік і старший син 26 років в Україні. Скільки мені потрібно писати 4, 3 чи 2? Дякую.
-
Всім привіт скажіть чи це всі додаткові документи ? Додаткові документи федеральний етап Фото Біометрія Довідка несудимість Медогляд я не впевнена:(
22 Jan 2023, 05:40
118916/229576
about 2 hours ago