Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт можливо є якісь додаткові документи , про які забули ? Додаткові документи федеральний етап Фото Біометрія Довідка несудимість Медогляд я не впевнена:(
-
Олено, надішліть мені теж будь ласка.
-
Доброго ранку!скажіть будь ласка справка 7 ОК З ДІЇ АБО СКАН КОПІЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ ПІДІЙДЕ ЯК ПІДТВЕРЖДЕННЯ З РОБОТИ?ЗАВЧАСНО ДЯКУЮ
-
Дякую
-
Ні, це може бути виключно додатковим документом адже у ОК 5/7 не вказані ваші обов'язки та посада. Якщо не можна взяти листа від роботодавця, то у такому випадку дехто давав 2 референси від бувших колег, додавав лист пояснення та ОК5/7.
-
Скажіть будь ласка, нас четверо в моїй сім'ї. Я головний аплікант, зі мною один син, а чоловік і старший син 26 років в Україні. Скільки мені потрібно писати 4, 3 чи 2? Дякую.
-
Всім привіт скажіть чи це всі додаткові документи ? Додаткові документи федеральний етап Фото Біометрія Довідка несудимість Медогляд я не впевнена:(
-
Син 26 років не може бути включений до заявки. Якщо ви включає сина до 22 років і чоловіка, то під час ЕОІ вказуєте 2.
-
Неправильно. Чітко ж пише, що це помилка, спікер оговорився.
-
Дякую. Я вказала 3, себе, чоловіка і молодшого сина.
-
Proof of funds (свіжі стейтмент) Employment verification letter Resume якщо є Education documents У вас це все має бути, але ви готувались до провінційного етапу
-
Я заповнювала неділі 3 назад. Я можу ще виправити. Так?
-
Не впевнений, але зайдіть у eligibility або personal information. Але це не є груба помилка, навіть якщо вас виберуть, то виправите потім
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка, я не пам‘ятаю з яким NOC подавалась на провінційний етап, чи можна цю інформацію звідкись підтягнути? Ми ж його зазначали коли подавались на EOI? В мене він для федерального етапу зміниться бо на роботі змінились мої обов‘язки.
-
якщо не знайдете в репорті, пошукайте свй нок ще раз по професії, варіантів не повинно бути дуже багато різних, якщо ви пам'ятаєте яку професію вказували
-
Наче б то так, дякую перевірю
-
Ви завантажували собі Application Report, коли заповнювали заявку? Там все є
-
Саме report після ЕОІ, там прям перелік всіх питань і одне з останніх - ким працюєте, там буде ваш нок) Але у номінації там теж його вкажуть, тому можна просто почекати
-
Ви десь писали про дозапит форми на мілітарі рекордс, не можу найти повідомлення. Ви додавали щось ще окрім форми та перекладу приписного?
22 Jan 2023, 05:40
118929/230616
14 minutes ago