Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня ,скажуть будь ласка ,я хочу подавати заявку на провінційний єтап ,по SWM ,як зварювальник ,і мені потрібно підтвердити роботу за останні 5 років . І в мене таке питання ,це має буди робота тільки що я працював зварювальником ,чи можна клеймити також роботу іншой професії .? Наприклад я працював за ці 5 років, 4 роки зварювальником ,і рік курьером, чи можу я це рік, коли я працював курьером теж заклеймити ,чи це має бути ,тільки ті роки коли я працював зварювальником?
-
Ну може хтось робив розкладку таро 🙄
-
Тобто якщо я працював ,1.5 року ,то заклеймети я зможу тільки рік ? Працював в період з грудня 2021 року ,до лютого 2023
-
А я вважаю, що така вірогідність є. Наскільки вона велика, це вже питання. Але в мене є приклад принаймі однієї родини, заявка на візу CUAET якої ще в статусі обробки. Якщо схвалення прийде в 20х числах березня, то яким чином людина встигне вклеїти візу та придбати квитки? Це риторичне питання. І так кейсів багато. Насправді ніхто не знає, що може бути після 31го березня. Можливо буде якась пролонгація.
-
Так