Імміграція до Манітоби
-
Пам'ятайте, що рахувати стаж роботи потрібно 5 років назад від дати подачі ЕОІ. Наприклад 20.01.2024-20.01.2019. І постійно слідкувати, щоб кількість заявлених років була правильною в ЕОІ. Особливо, якщо ЕОІ довго висить у пулі.
-
Якщо ви клеймили бали за цей досвід - так
-
Дякую за відповіді. Сподіваюсь, що скоро буде. Успіхів!
-
Не прийшов
-
І вам вже прийшов портал 1, так? Чи я помиляюсь?
-
Такі підтвердження потрібні з кожного місця, де працював?
-
А пояснювальний лист якийсь писали?
-
Тобто якщо я працював ,1.5 року ,то заклеймети я зможу тільки рік ? Працював в період з грудня 2021 року ,до лютого 2023
-
Оригінал приписного
-
А я вважаю, що така вірогідність є. Наскільки вона велика, це вже питання. Але в мене є приклад принаймі однієї родини, заявка на візу CUAET якої ще в статусі обробки. Якщо схвалення прийде в 20х числах березня, то яким чином людина встигне вклеїти візу та придбати квитки? Це риторичне питання. І так кейсів багато. Насправді ніхто не знає, що може бути після 31го березня. Можливо буде якась пролонгація.
-
Цікаво, чим закінчилося?
-
Так
-
Привіт усім, підкажіть будь ласка, чи у Вінніпег ще можливо зробити медичний огляд безкоштовно по прильоті по CUAET?
-
Друзі, якщо при подачі на номінацію ще не прийшла, закінчується термін ВоркПерміту його можливо подовжити на цьому етапі?
-
Дякую
-
Звісно, якщо у вас реально він скоро закінчується, а не через 1,5 року
-
Принаймні до 31 березня ви можете просто попросити про новий перміт Зазвичай очікування номінації нічого не змінює
-
Тобто подача на номінацію є приводом для нового перміту?
-
Немає продовження перміту, ви завжди новий просите Додайте його потім до справи
-
ще не закінчилось. в них місяць часу на подачу
22 Jan 2023, 05:40
118993/229911
6 minutes ago