Імміграція до Манітоби
-
Тобто якщо я працював ,1.5 року ,то заклеймети я зможу тільки рік ? Працював в період з грудня 2021 року ,до лютого 2023
-
А я вважаю, що така вірогідність є. Наскільки вона велика, це вже питання. Але в мене є приклад принаймі однієї родини, заявка на візу CUAET якої ще в статусі обробки. Якщо схвалення прийде в 20х числах березня, то яким чином людина встигне вклеїти візу та придбати квитки? Це риторичне питання. І так кейсів багато. Насправді ніхто не знає, що може бути після 31го березня. Можливо буде якась пролонгація.
-
Так
-
ще не закінчилось. в них місяць часу на подачу
-
Перше-друге місце роботи в новій країни звичайно буває нізчого статусу, ніж ваша робота закордоном. Так що нову роботу доведеться шукати все одно якщо ви хочете вийти на рівень вашої посади закордоном. Але не в усіх є сили підніматися з -1 поверху і дряпатися вверх
-
На етапі номінації потрібно переклад внутрішнього паспорту, чи тільки на федеральному?
-
Офіцер може не знати, яка процедура отримання таких документів в Україні ясна справа, що у нинішніх реаліях чоловікам взагалі тяжко із військовими документами. Можливо, не всі офіцери із цим стикались і просто не мали подібних кейсів, того і просять підтвердити
-
Ну до прикладу у мене теж ніяких документів воєнних нема, бо я в Україні не живу з 2019го, і на той час був непризовного віку. Достати зараз якісь папірці взагалі нереально.
-
я не в курсі, але там трабл з відсутністю документів взагалі