Імміграція до Манітоби
-
ще не закінчилось. в них місяць часу на подачу
-
Перше-друге місце роботи в новій країни звичайно буває нізчого статусу, ніж ваша робота закордоном. Так що нову роботу доведеться шукати все одно якщо ви хочете вийти на рівень вашої посади закордоном. Але не в усіх є сили підніматися з -1 поверху і дряпатися вверх
-
На етапі номінації потрібно переклад внутрішнього паспорту, чи тільки на федеральному?
-
Офіцер може не знати, яка процедура отримання таких документів в Україні ясна справа, що у нинішніх реаліях чоловікам взагалі тяжко із військовими документами. Можливо, не всі офіцери із цим стикались і просто не мали подібних кейсів, того і просять підтвердити
-
Ну до прикладу у мене теж ніяких документів воєнних нема, бо я в Україні не живу з 2019го, і на той час був непризовного віку. Достати зараз якісь папірці взагалі нереально.
-
я не в курсі, але там трабл з відсутністю документів взагалі
-
Є можливість запитати, скільки років чоловіку, і як давно з України виїхали?
-
Так, але це не скасовує факт того, що воно у вас є
-
Це не правда. Приписне для молодих людей після школи залишається у воєнкоматі по прописці.
-
всі
-
ну, якщо у вас є докази того що ви виїхали в 2019, то має спрацювати а військові документи нам видають ще в школі, приписне в 17 років отримують всі
-
На нього і вся надія.
-
Так і повинно бути, його забирають тільки видають Військовий квиток