Імміграція до Манітоби
-
Ну до прикладу у мене теж ніяких документів воєнних нема, бо я в Україні не живу з 2019го, і на той час був непризовного віку. Достати зараз якісь папірці взагалі нереально.
-
я не в курсі, але там трабл з відсутністю документів взагалі
-
Є можливість запитати, скільки років чоловіку, і як давно з України виїхали?
-
Так, але це не скасовує факт того, що воно у вас є
-
Це не правда. Приписне для молодих людей після школи залишається у воєнкоматі по прописці.
-
всі
-
ну, якщо у вас є докази того що ви виїхали в 2019, то має спрацювати а військові документи нам видають ще в школі, приписне в 17 років отримують всі
-
На нього і вся надія.
-
Так і повинно бути, його забирають тільки видають Військовий квиток
-
Я його після проходження медогляду у 19му році так і не бачив
-
плюс, можна написати пояснення
-
В мене воно завжди було , як видали в школі , що коли вчився в університеті , що після - ніхто нічого не забирав , навіть розмови такої не було
-
Говориться про саме існування документу, його наявність у вас чи відсутність у вас на руках, як правило, не буде хвилювати офіцера.
-
Приписне свідоцтво завжди на руках повинно бути))
-
У вас? У них. Його не можна забрати звідти. Не знаю як було раніше, але приписне залишається завжди у воєнкоматі. А під час воєнного стану там навіть гроші не допоможуть порішати.
-
Просто після отримання провінції хотілося б податись на федеральний без затримок . І не знаю які документи можна зробити наперед . :( (Так , як біометрія спочатку було що просто in walk , але зараз вже запис і черги 😅)