Імміграція до Манітоби
-
Перечитайте будь ласка моє повідомлення
-
А чому застрягли - то вже питання до кожного індивідуального кейсу
-
Можливо хто подався до березня минулого року?
-
Чого ж не дають, у мене біля 10 друзів подавалися у останній день коли ще можна було, і усі отримали візи за місць-півтора. Я думаю ті кому дають - просто про це не пишуть, і ви бачите тільки відгуки тих у кого застрягли заявки і складається враження що нікому не дають вже довго
-
Ви не праві
-
Щоб отримати ворк перміт
-
Візі видають до сих пір тим, в кого були затримки
-
(А, бачу, ви є у тому чаті😁)
-
Все в наявності. Квитки військові також! Бережемо як зіницю ока))
-
Не загубіть доки про службу ні в якому разі - їх у вас ще при подачі на PR будуть питати и роздивлятися прискіпливо:)
-
Ми 10 місяців чекали погодження. Була тиша ( скоріш за все, через те що на момент подачі аплікацій ми ще проходили службу).Але в жовтні написала кризову форму,що звільнені з в/с і додали підтверджуючі документи. В листопаді approved, і в грудні вже вклеяли в паспорти.
-
Згоден, Так вже хочется стабільності …. А тепер думай як би зробити по гарному Щож бачу план буде: 1. Поки дороблю в BC , і шукаю роботодавця в Манітобі 2. Переїжджаю і працюю 6 місяців в Манітобі 3. Звільняюсь і заповнюю на SWOverseas 4. Знаходжу нову роботу ну і надіюсь на якусь стабільність 🥲
-
Знайомі звали до BC, порахував я заздалегідь бали то навіть 110 було з 114-118 для bc pnp skilled worker Але щось я не правильно порахував і зараз або залишатися в BC і терпіти 2-3 роки щоб добрати балів , або Манітоба чи Саскачеван 🤠