Імміграція до Манітоби
-
Знайомі звали до BC, порахував я заздалегідь бали то навіть 110 було з 114-118 для bc pnp skilled worker Але щось я не правильно порахував і зараз або залишатися в BC і терпіти 2-3 роки щоб добрати балів , або Манітоба чи Саскачеван 🤠
-
Так а Overseas program залишиться , адже з мінусом у мене ті 720-730 балів Блін а може поїхати до Саскачевану 😂
-
Всім привіт, будь ласка поділіться інформацією. Я живу в Польщі вже 3 роки, ще в 22 року отримав візу по куает, також отримав листа згоди по work permit. Їздив також на біометрію до Варшави. Зараз збираюсь летіти до Канади, чи потрібно мені мати медікал екзам?
-
Є питання до тих, кому приходив запит на мілітарі рекордс. Якщо хтось перекладав посвідчення про приписку, поділиться шаблоном будь ласка. Можете замазати своє ПІБ і іншу конфіденційну інформацію. Перекладачі дають термін 1-2 тижня, але я не можу стільки чекати.
-
Катерина, дуже дякую. Я не новачок в цьому чаті, всі документи перекладав саме таким чином, звернувся до тих же перекладачів та до інших, яких тут рекомендували інші люди, і мені в одній агенції вже сказали, що дуже велика черга і тре чекати 1-2 тижні. Враховуючи, що зараз вже пізно в Україні, я отримаю відповідь тільки в ночі за нашим часом, тому й думаю, що можна спробувати зробити самому. Там не так багато інформації, але хочеться побачити приклад, як то робили інші з тими печатками, штампами і записами. Дякую за пораду, сам рекомендую всім звертатись до українських перекладачів, але зараз ось така ситуація склалась.
-
Це не стосується куетчиків. Але майте на увазі, що до Канади тре вам прилетіти до кінця березня.
-
Зверніться до бюро перекладів в Україні віддалено. Переклад буде готовий за пару днів та дешевше, ніж у Канаді робити
-
Ні. Медікал тре зробити протягом 90 днів після отримання перміту від офіцера вже в Канаді.
-
Будь де, проте лише в акредитованих клініках…список на canada.ca