Імміграція до Манітоби
-
Якщо background check не завершили, то можуть прислати.як тільки завершили, то все ок
-
@vchslvvn хоче кікнути @kateryna_horvatiuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Підкажіть будь ласка,з документів потрібно додавати лише скани оригіналів та переклад з печаттю? Не потрібно робити копії оригіналів та завіряти ще й їх?
-
Копії не потрібни.
-
SWO special measures for Ukrainians модифікували під українців. Однак, це тимчасово. Чи заберуть цю тимчасову вибірку після 31 березня 2024 побачимо.
-
Підкажіть будь ласка, можливо був досвід хто чекав на portal 2 більше місяця ? Тиждень тому написали повторного листа на ел.адресу звідки прийшов portal 1, ніякої реакції...
-
Ніяких листів пояснення. Чітко слідувати інструкціям і все.
-
Вітаю!!! 🥳Неперевершені емоції 😍
-
Висновок: як прискорити портал 1 та 2 - виїхати за кордон на відпочинок 😂
-
Дякую
-
Передивіться відео №1 t.me/uccmb/146058
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, скільки надається додатково балів якщо я підтверджу український досвід роботи? Я дивилась на сайті але я не зрозуміла що саме відноситься до попереднього досвіду не канадського.
-
Ivan P., please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
На новий Wp краще подавати чоловіка та дружину разом чи окремо? Дякую
-
Скоріш за все так. Я просто міркую так - Якщо б не апрувнули, то і номер підтвердження звідки б взявся🤔
-
Цiкаво, а якщо ПР approved, портали ще не прийшли, але в трекiнгу е Corp number. Це i e eCorp?
-
Та подавайте, можна з одного порталу слідувати за прогресом.
-
Так, це є номер eCoPR. Трохи ще терпіння 😁
22 Jan 2023, 05:40
119172/229593
27 minutes ago