Імміграція до Манітоби
-
Вітаю!!! 🥳Неперевершені емоції 😍
-
Висновок: як прискорити портал 1 та 2 - виїхати за кордон на відпочинок 😂
-
Дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, скільки надається додатково балів якщо я підтверджу український досвід роботи? Я дивилась на сайті але я не зрозуміла що саме відноситься до попереднього досвіду не канадського.
-
До 31 березня 2024 року. ПР ви не отримаєте відразу. Якщо у вас є лист-погодження на дозвіл на роботу за CUAET, то на кордоні отримаєте дозвіл на роботу. Ви повинні про це попросити. У вас буде тимчасовий статус до терміну завершення паспорту або до трьох років (залежно, що настає швидше). Якщо ваш паспорт дійсний до 2026 року, то дозвіл на роботу видадуть до тієї дати. Для отримання статусу Постійного Резидента Канади (ПР), вам треба буде обрати одну з 90 імміграційних програм, кваліфікуватись на цю програму (наприклад, здати тест з мови, відпрацювати потрібний час в Канаді чи певній провінції та інші вимоги). Як тільки ви будете відповідати на 100% вимогам однієї з імміграційних програм, ви розпочинаєте вашу імміграцію: подаєте різні форми до провінційного уряду (якщо це номінаційна програма провінції), а потім до федерального уряду Канаду. Це все може зайняти у вас приблизно 1.5-2-3 роки залежно від того, наскільки ви відповідаєте вимогам імміграційних програм зараз. Якщо вас цікавить програма провінції Манітоба, то почніть із перегляду відео №1 t.me/uccmb/146058
-
Вітаємо, Олена Давидченко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua