Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Запитання стосовно перекладу українського паспорта. Знаю, що запитую далеко не перша, але точної відповіді не знайшла. Бачу, що всі по-різному робили. Тож скажіть, будь ласка, ті, чиї заявки вже обробили... Які сторінки перекладати? Усі чи тільки із записами?
-
-
Скажіть, я щойно заглянула в аплікацію, і там пише у лівому верхньому куті, що You passed the medical exam. Датовано 24 Jan 2024. Чи може це означати, що мене не запитають за нього?
-
6 серпня 2023
-
Це як раз те що написано - пройшли
-
Тільки заповнені
-
Ну напевне не все однозначно. Може нам не все відомо. Я дам знати про подальший процес. А чи всім тепер запитують Military records? У мене до прикладу є військовий квиток
-
Я переплутав з біометрією. Тимчасовий дозвіл зараховувати попередній медогляд діє до 6 жовтня 2024 року для аплікантів, які живуть в Канаді. Тобто, обов"язковий медогляд, який вимагається на ворк перміті, може бути зарахований для аплікації на ПР до 6 жовтня 2024 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html
-
Друзі, якщо в депенданта нема доказів роботи за минулі 5 років, можна вказати на номінацію, що не працював, а потім на фед етапі вже розписувати як є з усіма роботами?
-
Всім привіт. Я пробував шукати але не знайшов, тому вирішив запитати. Для номінації треба 6 місяців відпрацювати, фулл тайм. Там треба десь буде години показувати що всюди 40? Бо зараз свята ось були, вихідних купа, бувало по 25 годин в тиждень... А я 4 місяць лише працюю зараз ось задумався чи не обнулить це мій час очікування і треба буде нових 6 міс підряд по 40 годин в тиждень...?
-
Допоможіть розібратися. На фед етапі заповнюю dependants, але там де діти чомусь missing information. Перевірила 3 рази вже, всі дані вказала, окрім national ID, відео теж передивилась