Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Річ ясна, але от 2 дні людина 9ахворіла наприклад...вже й нема 32
-
Будьте уважні, бо в деяких розділах у формах там треба заповнювати для головного апліканта і для депендентсів, які старші за 18 років. Там де про паспорт, я не пам'ятаю вже, подивіться, щоб той розділ не стосувався саме повнолітніх лише
-
32 minimum every week
-
Краще писати правду. Нема доказів — нічого страшного, це ж депендант, а не основний заявник. Напишіть розгорнуте резюме для нього, наприклад.
-
Там чітко пише для чого цей pre arrival letter. Pre-arrival letters are sent out to everyone who has passed the eligibility portion of the application process. Your background check still needs to be done. This includes document and information verification as well as medical exam review. Іншими словами, це "фількіна громота", якщо ви знаєте, що це таке 😂😂😂
-
нормально, вони спеціально шифрують, може це хтось переглядає, а не ви
-
Вибачте, мені тут казали, що я повинен попередити офіцера про зміну місця роботи, але їх сайт ссилка яку мені надали каже про зміну роботи вже в минулому часі… Тобто мені спочатку треба підписати контракт на новому місці чи що вибрати, яку опцію щоб попередити Канаду про мої наміри? Дуже дякую
-
Привіт! Чи є у когось лінк де можна відправити свої медичні екзамени? Можна це зробити після отримання AOR? І я правильно зрозуміла, що вони діють 5 років?
-
Підскажіть, будь ласка, а в довіреності від батька на федеральному етапі, є термін її придатності? Чи можна зробити завчасно, готуючись до подачі на федеральний етап?
-
Дякую! Не знала як називалося) так одразу знайшла через пошук
-
Запиту не було
-
Ми проходили медогляд як і усі при прильоті. Але при подачі на федеральний не додали, бо не знайшли куди. Ось думала може треба додати.
-
Дякую! Не буду) я просто заплуталась) дивлюсь, що усі шлють) Мені теж ця ідея не дуже