Імміграція до Манітоби
-
Заздрю, мені б таку англійську
-
профіль у ЕЕ - це додатковий геморой, якщо чесно🙈 єдиний його плюс - просто АОР прийде одразу як завантажите документи і все. Проте вимоги вищі одразу стають: від 17к грошей на сімʼю з 2 осіб, обовʼязковий екзамен з мови мінімум на CLB7, обовʼязкова оцінка освіти і мінімум рік стажу по заявленому ноку.🥲
-
Якщо 6 по спікінгу чи райтінгу, то можна спробувати ще апеляцію подати ( якщо час не вийшов), є вирогідність, що бал підвищать.
-
можливо вам просто більше на структуру екзамену треба потренуватись, бо ви - поліглот і тут явно вам легше має бути) особливо може перетинатись вокаб френча та англійської. Я за рахунок англійської отримала оцінку clb 6 по читанню з френча, а от говоріння - 1😅🙈 Може трохи саме по структурі себе натаскати і ще раз здати? я чогось впевнена, що ви краще здасте наступний раз)
-
Доброї тихої всім ночі, скажіть будь ласка, якщо я перекладаю свої дипломи і додатки в Україні, відповідно підтверджую це печаткою фірми перекладача, чи потрібно мені додатково проходити верифікацію дипломів в Канаді для подачі на PR?
-
Ні. Достатньо перекладу.