Імміграція до Манітоби
-
Підтримую. Я вражена кількістю місцевих, які не закінчили звичайну школу. Тому очевидно, що саме наявність атестату імігранта для канадського уряду є важливим. Тут своїх неосвічених повно
-
Вы когда регистрируетесь у вас спрашивают предпочтения в еде, можете указать что вы кушаете а что нет
-
Не все так страшно. В середньому від 5 до 14% канадців не завершують школу www.narcity.com/canadas-high-school-dropout-rates-are-staggeringly-high-according-to-studies Це не є якась жахлива цифра в середньому. Якщо брати за окремими громадами (communities), то ж випадки до 50%.
-
А які там запитання можете сказати?
-
Доброго дня. Якщо хтось виїжджав за кордон Канади після отримання і підтвердження порталу 1 і до отримання фізичного пр (карти) поділіться будь ласка, інформацією. Як все проходить на кордоні. (Бо там розбіг 2-5 місяців очікування ). Потрібно виїхати. Можна в особисті. Дякую 🙏
-
Якщо хтось виїжджав за кордон Канади після отримання і підтвердження порталу 1 і до отримання фізичного пр (карти) поділіться будь ласка, інформацією. Як все проходить на кордоні. (Бо там розбіг 2-5 місяців очікування ). Потрібно виїхати. Яка віза працює на заїзд. Підкажіть зі свого досвіду..Знаю краще не їздити але якщо невідкладно…
-
Тому що я там все пояснюю від а до я. І ваші питання свідчать, що ви або не дивилися відео, або не розумієте його. Якщо кілька тисяч людей передивились і зрозуміли, а одна людина ні, то про що це свідчить? Або дивились неуважно, або просто проскролили