Імміграція до Манітоби
-
Я вам більше скажу: за даними різних агенцій, які працюють з новими іммігрантами, то багато українців прибувають зараз до Манітоби з Онтаріо та Квебеку після того, як прожили та відпрацювали по 1-1.5 року у тих провінціях. Багато хто зрозумів, що не зможе витягнути умови провінційних програм або втратив роботу, або не може витягнути мову. І їдуть в Манітобу.
-
А коли наступна спецвибірка приблизно?
-
У когось був досвід виїзду з Польщі у Канаду не по біо паспорту?
-
Не факт. Щоб кваліфікуватись на номінаційну програму, потрібна робота. Тому багато хто потім таки залишається, якщо є нормальна робота.
-
Найцікавіше те, що про майже неможливість отримати PR у ціх провінціях (з Брітіш Коламбією включно) для більшості новоприбулих можно дізнатись витративши 1-2 хвилини часу у гуглі. Але...
-
А потім отримують PR та їдуть геть :( А ті, що тут працюють та живуть будут роками чекати.
-
c'est la vie
-
З Угорщини транзитом через Німеччину, проблем не було. Віза була на звичайний паспорт але біо був також в наявності. Жовтень 2022 року
-
Точно впевніться у факторі 3. Там дають максимальні бали за 4 роки, не обов'язково клеймти 5. Все має збігатися день в вдень.
-
по ідеї, наступна спецвибірка має ось-ось розпочатись
-
Ні. Ми тільки в Монреалі питали WP зробити на біо того що строк придатності в нього більший був.
-
А у вас питали біо паспорт?
-
це достатні бали для спецвибірки?
-
Наче на період воєнного стану немає різниці біо паспорт чи звичайний. Головне що закордонний
-
У мене 5 років за останні 5. Навіть більше про факту, бо я працюю одночасно іноді на 2 компанії деякий час.
-
З такими балами ви можете пробувати йти через ознайомчий візит КУК. Це якраз для тих, хто законом і не має тут worker статусу. uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/
-
Дякую за інформацію
-
Якщо людина закінчила коледж, там є оцінки за предмети 11 класу,але шкільний атестат за 9 клас втрачено і неможливо відновити, чи можна подавати як шкільний атестат диплом з коледжу? Дякую
-
Для спецвибірки ці бали не рахують
-
Так, по цій рахують. А те що ви скинули, то інше
22 Jan 2023, 05:40
119404/231946
less than a minute ago