Імміграція до Манітоби
-
Ні. Ми тільки в Монреалі питали WP зробити на біо того що строк придатності в нього більший був.
-
А у вас питали біо паспорт?
-
це достатні бали для спецвибірки?
-
Наче на період воєнного стану немає різниці біо паспорт чи звичайний. Головне що закордонний
-
У мене 5 років за останні 5. Навіть більше про факту, бо я працюю одночасно іноді на 2 компанії деякий час.
-
З такими балами ви можете пробувати йти через ознайомчий візит КУК. Це якраз для тих, хто законом і не має тут worker статусу. uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/
-
Дякую за інформацію
-
Якщо людина закінчила коледж, там є оцінки за предмети 11 класу,але шкільний атестат за 9 клас втрачено і неможливо відновити, чи можна подавати як шкільний атестат диплом з коледжу? Дякую
-
Для спецвибірки ці бали не рахують
-
Так, по цій рахують. А те що ви скинули, то інше
-
Language: 16 Age: 10 Experience: 0 Education: 20 Adaptability: 12 + Regional Immigration: 5 - Total: 63
-
а ось тут зараховується середній бал, чи мінімальний із будь якої дисципліни?
-
Потрібно пояснити. Вам у коледжі видали атестат про повну загальну шкільну освіту разом із оцінками
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Не знаю, чи можна розраховувати на Regional Immigration, бо без неї не дотягую
-
Підкажіть будь-ласка якщо прилетіли в другу провінцію і пожили там тільки 3 тижні. Всі документи були оформленні там (включно медогляд) ..А потім переїхали в Манітобу. Чи знімуть потім 100 балів при подачі на номінацію за звязок з другою провінцією??
-
Тобто, крім роботи, у вас має бути конекшн із друзями, який потрібно вказати буде у заявці, як приклад. Тут чоловік із Рівертону так проходив спецвибірку. В ЕОІ ви вказуєте і конекшн з друзями також, система не буде рахувати бали, але потім на етапі апілкації потрібно подати інформацію про друзів, які голові endorse settlement plan. Це був його випадок. Може бути рекомендації від волонтерської роботи тощо.
-
І життя, і робота мають бути поза метрополією Вінінпегу
-
Але, напевно, робота поза вашим комьюніті послабить звʼязок і можуть теж бали забрати…
-
Вам або треба бути дуже впевненим, що у своєму містечку ви знайдете роботу в будь-який момент і будете там жити аж до отримання піару. Або змиритись, що будете там жити і їздити на роботу у більше місто Або подаватись по SWM
22 Jan 2023, 05:40
119414/233552
11 minutes ago