Імміграція до Манітоби
-
Language: 16 Age: 10 Experience: 0 Education: 20 Adaptability: 12 + Regional Immigration: 5 - Total: 63
-
а ось тут зараховується середній бал, чи мінімальний із будь якої дисципліни?
-
Не знаю, чи можна розраховувати на Regional Immigration, бо без неї не дотягую
-
Підкажіть будь-ласка якщо прилетіли в другу провінцію і пожили там тільки 3 тижні. Всі документи були оформленні там (включно медогляд) ..А потім переїхали в Манітобу. Чи знімуть потім 100 балів при подачі на номінацію за звязок з другою провінцією??
-
Тобто, крім роботи, у вас має бути конекшн із друзями, який потрібно вказати буде у заявці, як приклад. Тут чоловік із Рівертону так проходив спецвибірку. В ЕОІ ви вказуєте і конекшн з друзями також, система не буде рахувати бали, але потім на етапі апілкації потрібно подати інформацію про друзів, які голові endorse settlement plan. Це був його випадок. Може бути рекомендації від волонтерської роботи тощо.
-
Note: Regional development points are awarded in combination with another Manitoba connection, except Manitoba Demand, when you have an existing social or economic connection to a community outside of the Manitoba Capital Region. All candidates indicating that they plan to settle outside of Winnipeg must, at the time of application, satisfactorily demonstrate that they have a convincing connection to a region outside of the capital city indicating a strong likelihood that they will make a long-term economic contribution to that region.
-
Конекшн із друзями, мається на увазі один із підпунктів із розділу Adaptability? Чи це інше та друзі якось окремо вказуються в Settlement plan?
-
Я додам. Знаю 2 випадки, люди брали листи від місцевої церкви, що вони активно беруть учать, є постійними прихожанами, помагають і волонтерять. Також було ок для регіонального фактору. Це все приклади, можливо у вашому випадку достатньо тільки життя і роботи.
-
Дякую за інформацію!
-
Тобто він під час подачі на EOI не клеймив пункт із друзями?