Імміграція до Манітоби
-
Тобто він під час подачі на EOI не клеймив пункт із друзями?
-
тоді, гадаю, цю галку можна поставити про всяк випадок, хоч і цей пункт нічого не змінює на етапі EOI вибірки
-
Того друга краще запити, чи він чи вона нікого зараз не підтримує в імміграційній програмі
-
Ні, на жаль. Нічого не змінюється, як би я не відповідав на запитання. Можливо тому, що я подав заявку на візітор рекорд і потрібно спершу дочекатись її погодження, а потім отримувати візу.
-
Знайшли рішення вже? Там вище було
-
Доброго всім дня! Треба зробити довіреність. Поділіться контактами нотаріуса. Всім дякую!
-
Дуже дякую! Не до кінця зрозумів правда текст. Тобто, виходить, що для подачі аплікації на візу потрібно спробувати з акаунту іншого з батьків?
-
t.me/uccmb/53857
-
Добрий день Скажіть будь ласка Які документи по приїзду потрібно брати з собою Чи вистачає візи вклеєної в паспорт? Чи ще якісь листи друкувати ? Дякую за відповідь
-
Вітаю спільното, підкажіть де і яким чином здавати біометричну дитині якій виповнилося 18 років у Канаді?
-
Просто щоб потрапити до Канади - паспорт, віза, роздрукований лист зі схваленням ворк перміту Але глобально на майбутнє зберіть всі документи: освіта (шкільна + університет), за необхідності військові документи, свідоцтво про народження, можливо одразу референси від роботодавців. Все, що теоретично може знадобитись і ви не зможете відновити їх дистанційно
-
Чекаю на номінацію від провінції, була відпустка проведена в Мексиці,повернулася , працюю далі,чи маю повідомити про подорож до Мексики, дякую
-
Який бот??
-
@katharine_k хоче кікнути @soprovychdianaa з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Я маю надію що не вище 833. Бо в нас стільки. Я кожні пів години дивлюсь зміни на сайті, про сьогоднішню вибірку. Це нестерпно тяжко. А я ще навіть не почала сам процес 🤣
-
Ти вже другa людина з точнісінько таким самим повідомленням, але акаунт інший Геть звідти
-
Гарного всім майже дня . Таке питання ,чи можна після отримання номінації міняти роботу ,якщо NOC різний , але сам собі NOC тір 4 ,тобто англійська здана . Є можливість зараз працювати по диплому . Дякую наперед.
-
Пишіть до MPNP, давайте новий офер і чекайте відповідь
22 Jan 2023, 05:40
119443/230900
2 minutes ago