Імміграція до Манітоби
-
Хєрачиш хєрачиш на цей піар, світу білого не бачиш, а вони філтири додаткові хєрачать
-
У мене в голові лише мати через ці додаткові фільтри при вибирці
-
Не дуже зрозуміло з одного повідомлення, яка саме у вас ситуація. Але якщо говорити про вклейку іміграційної візи для тих, хто ще не в Канаді, то звичайну візитор візу під час того процесу анулюють. В паспорті на ній ставлять позначку canceled.
-
Коли наступна вибірка ?
-
Крім того на порталі 1 ви вказуєте, коли був останній перетин кордону з Канадою. Тобто загалом така ʼсхемаʼ не діє.
-
Якщо не подати паспорт і заїхати по візітор візі, то та людина не отримає ПР, бо не буде лендингу по іміграційній візі
-
Ситуація проста депендент хочу вʼїхати в квнаду після портал 1 по візі тор візі
-
Якщо не подати паспорт, то і анулювання автоматично не відбудеться…
-
Нехай щастить! 🙏
-
Всім привіт , народ скажіть якщо я вже маю довідку про несудимість з Чехії , то вона вже не підійде для подачі на федеральний етап ??
-
Як получити 500 балів по
-
Так не було перетину кордону. Буде вказано, коли він планується і підкріплені квитки. Що тут може не працювати… З візою на 3 роки вже можна в Канаді розібратися, як карту отримати… Головне питання в ануляціі , але її здається, немає в цьому випадку…
-
Має бути через 2 тижні
-
Через 2 тижні
-
Через що саме, таке довге очікування?
-
Саме тому вас на порталі 1 і питається, де є люди фізично. Якщо зробити так, як пишете ви, не існує шляху ʼвернутисяʼ в процес ПР. Якщо ви за кордоном - вклеюйте іміграційну візу. Якщо всередині Канади - прийде eCorp. Якщо, скажімо, люди не вклеіли іміграційноі візи і теоретично прилетіли по візітор, то у вас не буде жодноі опціі потім отримати лендинг документи. Іі не існує. Бо на порталі 2 будуть вказані дані лише для людей, які подавали свою локацію всередині Канади.
-
784
-
Цікаві фільтри. А скільки ви маєте балів?
-
Які мають візитор візу, отримали запрошення на вклейку імміграційної , але не подали паспорт а вирішили їхати по визитор! І все що з цим звʼязано!
-
В Канаді! Ми говорили про депендент, які не в Канаді!
22 Jan 2023, 05:40
119562/228929
9 minutes ago