Імміграція до Манітоби
-
Тут ще питання чи дадуть заїхати , бо теж під питанням, чи з аеропорту проміжного завернуть. Ще до тієї ситуації доїхати треба 😧
-
Ні, в цьому чаті не було такого до 2022 року.
-
Хвилююсь, щоб на SWM не закинуло..
-
Немає смислу бігти попереду поїзда. Питання було чи хто потрапляв в таку ситуацію і який з неї вихід. У когось як буде поділіться тут або в особисті Дякую. 🙏
-
через те, що немає загальних вибірок для swm
-
Я робила окрему таблицю в ворді, потім додавала її в додаткові файли. Перед цим переробила в пдф файл
-
Тільки, що розмовляв з людиною, робить батькам по новій програмі , людина поїхала додому і тут лист приходить вітаємо портал 1 , тепер в шоці що робити, бо здається, що подавати і отримувати статус тільки в Канаді можна. Терміново летіти вирішують з візитор. Прошу цю ситуацію не коментувати, щоб знов тисячі смс не було, люди розібралися. Але питання актуальне, тому ще раз прошу, буде можливість, запитайте і уточніть 🙏. Якщо раніше дізнаюся офіційну відповідь, дам знати в чаті. Дуже дякую.
-
Є загальні, але бали не у всіх достатні, тому і чекають.
-
Але не у всіх вийде залетіти і подати за 7 днів і це треба розуміти і знати що а такому випадку робити
-
Так і по візитор залітають. Про яку ануляцію говоримо?
-
Так так і має бути. Це відомо будо відразу. Офіційна відповідь на сайті уряду в описі програми
-
Дуже різні
-
Я більш про те що ситуації різні
-
Ще по новій не актуально. Давайте зі старими, та із питаннями в принципі. Між іншим, там теж депенденс. Тому актуально…
-
Я написав вже - дотримуватись правил, які люди поклялись дотримуватися, коли подавали аплікацію.
-
Ок, я і кажу, вони там розібрались
-
Це інакше. Тут вимога бути в Канаді. Рішення про ПР не прийняте
-
А їм ДУЖЕ ТРЕБА. Ну що за підхід. Давайте входити в положення. Різні люди, різні потреби, різні ситуації… Вийшло так, Значить треба знати, що робити а такому випадку. Як є інформація, пишіть 😉
-
Офіційні вимоги нової тимчасової програми для українців www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
Треба було НЕ їхати з Канади.
22 Jan 2023, 05:40
119613/230187
39 minutes ago