Імміграція до Манітоби
-
Ще по новій не актуально. Давайте зі старими, та із питаннями в принципі. Між іншим, там теж депенденс. Тому актуально…
-
Я написав вже - дотримуватись правил, які люди поклялись дотримуватися, коли подавали аплікацію.
-
Ок, я і кажу, вони там розібрались
-
Це інакше. Тут вимога бути в Канаді. Рішення про ПР не прийняте
-
А їм ДУЖЕ ТРЕБА. Ну що за підхід. Давайте входити в положення. Різні люди, різні потреби, різні ситуації… Вийшло так, Значить треба знати, що робити а такому випадку. Як є інформація, пишіть 😉
-
Офіційні вимоги нової тимчасової програми для українців www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
Треба було НЕ їхати з Канади.
-
Так і питається як в порталі про це сказати, чи раніше написати перед порталом? Ніхто ж не знає коли в них портал Може питання не актуальне буде Які порушення ви про що
-
Thank you a lot.
-
Офіційні вимоги нової тимчасової програми для українців www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
Якщо є різні ситуації, то про це повідомляється уряд відразу. Ви в аплікації поклялись відразу негайно повідомляти.
-
Ви що 😮?
-
Хто порушник ? Людина що додому поїхала? Чи що не може місяць чекати і строчно їхати треба?
-
Як тільки у вас зʼявляється номер COPR чи eCOPR всі інші канадські візи анулються. Ті хто депендантс і поза межами Канади, то їм буде запит на вклейку візи і буде у вас 30 днів щоб надати паспорт для цього. Не надають паспорт - ануляція й імміграційної візи. Всі ці деталі пишуть в супроводжувальному листі-запиті на паспорт. Ті, хто поза межами Канади мають при перетині кордону Канади підтвердити його. Якщо не прилітають у зазначений термін - то мають на руках недійсну імміграційну візу та анульовані всі інші.
-
Відверто: не шкода жодного порушника. Коли подають аплікацію, то люди клянуться, що будуть дотримуватись законів та правил програми неухильно. Клянуться, що розуміють, що якщо порушать вимоги, то уряд має право відмовити у наданні статусу ПР.
-
Так ми про портал 1 …
-
Який термін?
-
Мені анулював компʼютер АВТОМАТИЧНО як тільки в електронному кабінеті зʼявився НОМЕР COPR:) я навіть паспорт з тумбочки не витягла, а віза вже була анульована.
-
А ви зобов"язані подати згідно листа від уряду )))
-
Так ви подали на іміграційну, вам поставили нову візу, звичайно стару анулюють А тут НЕ ПОДАЛИ!
22 Jan 2023, 05:40
119626/231003
less than a minute ago