Імміграція до Манітоби
-
Я подавалась по SWM, попала у вибірку спеціальну для українців, але звільнятись з роботи не збиралась, так як вказувала, що вона в мене постійна. Грошей також не мала достатньо для SWO. Чому ви вирішили, що якщо попадете в цю вибірку, то прийдеться звільнятись?
-
Підкажіть, будь ласка Так як у мене є постійна довготривала робота в Манітобі, мене кине на вибірку SWM, як я розумію Хоча є і конекшн тут, близькі друзі Чи є якийсь шанс потрапити в спецвибірку не звільняючись з роботи? Я вже заплуталась трохи в цьому всьому
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка чи можно клеймити цей стаж 01.24.2024-01.24.2019 Перша робота з 18.12.2018-10.12.2020 11.12.2020-23.09.2021 24.09.2021-02.09.2022 Це була одна компанія , але різні Юр лиця ( звільняли й оформлювали заново наступного дня ) Тобто виходить , що не працювала рік на одного роботодавця ( а по факту це одна й та сама компанія) Чи це ок ? Дивлячись на те , що нема перерв
-
Я вже вам вчора відповідав. У нас у Мюнхені, транзитний аеропорт, брали паспорти і перевіряли, просили COPR papers. 2018 рік. У 2015 я відкрив мультивізу до Канади, бо летів до брата. От ту візитор візу мені скасували при проставленні імиіграційної візи.
-
Так, дехто ризикує і подається через спецвибірку, але мова і гроші обов'язково, 60 балів обов'язково. Якщо людина продовжує працювати, то їх розглядаються як SWM. Номінація буде по SWM. Це такий обхідний шлях, яким дехто успішно (поки) користується. Поки нікому з тих, кого я знаю, не відмовили, а дали номінацію. Але це все наша особистий ризик.
-
Писати все по квитках, потім дублювати і підвантажувати все в порталі і там уже по ходу дивитись, які строки… І по чому заїхати, але подавати паспорт мабуть не вийде . Тому як пришлють, то їхати по візитор, а там дивитись що з того буде. Може за цей час ще якась інформація буде…
-
Мова є, тест здавала, гроші також є І чи правильно я розумію Для спецвибірки достатньо поставити галочку там, де контракт до одного року? Умовно, якщо у мене хороша освіта, добре здана мова і є достатньо коштів на рахунку, то офіцер може погодити, я так розумію
-
Також ВАЖЛИВО! Якщо склалась така ситуація, що вам надійшов PFL від MPNP, і ви реально зробили misrepresentation, який ви НЕ можете пояснити, то, щоб не було refusal or 6 month ban, самі робите withdraw application. Це дасть змогу не отримати відмову і відразу подати ЕОІ наново вже правильно.