Імміграція до Манітоби
-
Велике дякую. Але з усього перерахованого, я можу надати тільки те що з ДІЇ. Бо рахунку не мала, контрактів не заключала, була самозайнятих перукарем. Так що, ставити на цьому хрест?.....
-
1) з 18 серпня 2022 по 1 липня 2023 2) з 09 грудня 2022 по зараз.
-
Дякую
-
10 місяців + 14 місяців
-
Два роки писати не можна? Період то й же, але працедавці різні.
-
Будь ласка, ще про бали за освіту. Є диплом про закінчення 3-х місячних курсів кухаря в Україні. Чи рахується це у вибірці, як бали за торговий сертифікат? Дякую.
-
Хтось тут навіть писав до MPNP, то сказали, що будуть інддивідуально розглядати такий сертифікат. Чим то завершилось, я не знаю. Trade certificate - це не торговий сертифікат, trade це даному значенні перекладається як ремесло, професія, фах. Також офіцер буде оцінювати чи маєте довсід роботи за даним фахом в Україні та Манітобі.
-
Знайомий поїхав спочатку в Онтаріо бо має професію що там потрібна, знайшов роботу. Але потім виявилося, що і він і коллеги отримують зарплату ніжче ніж порахувало в статистичному бюро. І тому він не може подавати на PR в Онтаріо! Коллеги сказали йому що вони працюють багато років але не мають такої зарплати. Знайомий проробив в Онтаріо більше року і вже хотів їхати до Манітоби, але поїхав в Альберта бо там не мінусують бали за роботу в інших провінціях. У нього залишилося десь 1.5 років для отримання PR
-
Дякую. Людина шукає, як підняти прохідний бал.
-
Мову здала людина? Може нехай пробує перездати на більший бал… Досвід роботи можна ж не тільки з Канади рахувати, але і з інших країн.
-
По мові 76 балів з 100, готується до тесту, щоб добрати бали. Досвід роботи ФОП 2 роки, людина тримала магазин, контрактів не має, крім свідоцтва та звітів в податкову, документів не має. За вік нуль балів.
-
На якому порталі ви будете описувати ситуацію? Портал 1 — це просто лист від імміграційної служби, на який треба відповісти протягом 7 днів, і в ньому ви нічого не пишете окрім того, що там питають: ім'я і прізвище, номер UCI, електронна пошта, колір очей, зріст, адреса, дати першого і останнього в'їзду в Канаду (фактичні, які вже відбулися), а якщо ви за кордоном — то коли плануєте в'їхати в Канаду. Це просто електронний лист, який ви надсилаєте у відповідь. А Портал 2 — це тільки для тих, хто вже в Канаді. Там фото маєте прикріпити і ще раз адресу уточнити, то вже для карток PR. Для тих, хто поза межвми Канади, приходить лист з запитом на вклейку імміграційної візи і інструкцією, що додати до паспорта і куди і як надсилати. На відправку дають 30 днів. Там немає опції відтермінування або пропуску цього кроку. Якщо у вас заплановано в'їзд в Канаду по туристичній візі, а ви маєте вклеїти імміграційну — вклейте імміграційну. Поверніть чи оьміняйте квитки, перечекайте до отримання найважливішої візи. Ви ж не щодня отримуєте PR в Канаді. Нащо самим собі якісь труднощі вигадувати. Вам вже стільки людей пл кілька разів написали одне й те саме. Нащо ви знов питаєте, якщо відповідь не зміниться? Ви наче торгуєтеся і хочете почути те, що вас влаштує, але ніхто того не озвучує. Отака ситуація, яка є. І все, без варіантів. Прийміть її. Не шукайте якихось сумнівн х консультацій, на яких вам за ваші гроші наговорять все, що вам хочеться. Просто запитайте себе: що важливіше — дочекатися візи, заїхати по інструкції та отримати PR, чи намагатися поламати систему і терміново політати туди-сюди? А що як не пустять вас по турвізі вже? Що ви будете робити? А що як ваш PR статус ви як депендент вже не отримаєте, проігнорувавши запит на вклейку імміграційної візи? Що тоді? Нащо собі ускладнювати життя...