Імміграція до Манітоби
-
Моя колега отримала портал 1, коли її син (депендант) був поза межами Канади. Вона в порталі 1 вказала, що він не в Канаді. Прийшов портал 2 на всіх, окрім сина. Ircc надіслали листа, що коли син приїде в Канаду, то треба їх повідомити ( дали 6 міс на це). Син приїхав, отримав портал 2, ecopr і картки ( листопад 2023). АЛЕ важливо, що вони всі включно з сином подавалися на пр з Канади. Увесь процесс були в Канаді. Можливо саме тому так і дозволили зробити 🤷
-
Дякую. Тут багато нюансів, буду ще перепитувати. Думаю, що можна вказати ситуацію десь , як у Ваших знайомих і отримати віртуальний із-за кордону, враховуючи, що є віза і квитки. Тут ще ситуація ускладнюється, що ніхто не знає коли той портал на голову впаде. Знайшов сімʼю , яка не в Канаді , а їм взагалі прийшов віртуальний лендінг, тепер думають, як змінити))) Багато людей відписуються, різні ситуації…
-
Вітаємо, Marina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
@banofbot