Імміграція до Манітоби
-
Успіхів Вам ))
-
Так. Зате стабільно йдете до ПР!
-
Доброго дня, якщо працював рік але на парт тайм чи підходить це щоб вказати 1 рік досвіду роботи? (Не як звʼязок з провінцією)
-
Тільки якщо там було 30 годин на тиждень. Зараз дуже багатьох перевіряють на кількість годин. Просто десятки запитів за тиждень.
-
Дякую
-
Тільки так. Знайомий був у Бест Вестерні на прийомі в Імміграційного офіцера, то там також сказали, щоб подаватися по спецвибірці, якщо є мова, обов'язково мати гроші і зв'язок із провінцією, навіть ongoing employment. Якщо все пояснити, то офіцер дасть номінацію як під SWM. Дуже цінять сильних кандидатів, які мають добрі скліс та відмінну історію працевлаштування. Це мені той товариш розказав. Але це все під власний ризик 😁
-
Доброго дня) Склалась така ситуація: хлопець подавав заявку на візу по CUAET, декілька років проживає у Франції (не легально). Керував там автом з українськими правами більше ніж дозволено, була зупинка поліцією для перевірки документів, висновок поліції - «Ти повинен покинути Францію і повернутись в Україну» просто на словах (це сталось ще до війни) Звичайно він нікуди не поїхав. Зараз отримав лист що потрібно надати довідку про несудимість з Франції, в поліцію піти не може тому що запитають чому він ще до сих пір на території Франції. Тому вирішив нічого не надавати і питання полягає в тому як вчинити з даним запитом: 1) проігнорувати і забути про візу в Канаду? 2). Написати листа-пояснення що немає можливості надати довідку про несудимість і чекати на подальшу відповідь? Що підкажете в даному випадку? Дякую)
-
Вітаю з номінацією! 🥳
-
Я так розумію, хто попав в цей капкан як будівництво і якась друга робота сезонна. Встигнув відпрацювати 6 місяців - то одна дорога по SWO ?
-
SWM критерії чітко вказують, що сезонні роботи не підлягають під умови програми.
-
Просто читав новини, що Канаді потрібні будівельники, але чого тоді вони на сайті не вкажуть, що зимую будівельники будуть сидіти вдома ?
-
Знову ж таки, Канада має доступ до деяких поліцейських баз у певних країнах Європи. Можливо, вони бачать, що був затриманий, але що там було, не ясно. От хочуть офіційної довідки. Мої роздуми вголос 😁
-
Із Франції довідку взяти дуже просто. Напевне опція 1). А він впевнений, що там буде запис?
-
ВИ як думаєте EI -це законне страхування ? Чи як там вище написала ( сидіти на шиї )...
-
Багато тих, хто на ЕІ ще неофіційно підробляють 😁
-
Як правило, такі запити подають, коли бачать, що щось не так. Доречі, водіння авто з недійсними правами є важким злочином у Канаді.
-
Не хочу влазити. Але забагато брехні вже 🙈
-
Насправді, якщо порівнювати навіть збільшені терміни зараз, все одно процес проходить швидше, ніж кілька років тому)
-
Багато хто таку роботу полюбляє. Це прекрасно - сидіти вдома манітобською зимою 👍 Якщо зарплатня норм, то EI грошей вистачає. А те що, це не зовсім для іміграції, то вже інше.
-
Номінація - 6-8 місяців Федеральний етап - 10 місяців. Але спершу потрібно пройти вибірку. Якщо спецвибірка, то швидко отримаєте запрошення на подачу на номінацію. Якщо SWM, то може бути кілька місяців очікування на відбір.
22 Jan 2023, 05:40
119899/231106
20 minutes ago