Імміграція до Манітоби
-
ВИ за мене не переживайте )))
-
Ну от і ви не жалійтесь, що провінція не вигадала для вас ідеальні правила імміграції)
-
Це Ваша думка )))) Багато людей не жаліються ...
-
Ви бачили, скільки з зарплати відраховують на ЕІ? Це копійки) а отримуєте ви до 55% зарплатні Так, ви застраховані від голодної смерті на період отримання ЕІ, але не відповідаєте вимогам економічних програм Бо повноцінно утримувати себе не можете
-
Це законне страхування, але це також означає що людина може бути ризикова для економічної імміграції, якою є SWM
-
Дякую за детальну відповідь.
-
Я зрозуміла, дякую.
-
Я думаю, що опція #1. Доречі, це ж він дуже ризикує, поліцейська база у Європі спільна.
-
Повірте, що читають і наш чат, і індусів, і філіппінців, і китайців 😁 але поки нічого не будуть міняти, тисячі аплікантів у черзі.
-
Тепер я Вам бажаю успіхів)))
-
Може почитають чат. Потім щось змінять... Я не спішу )))
-
Вважаю, що тут вже є ідеальні правила імміграції, просто треба їх знати і слідувати. Як почалася війна, я розглядала варіанти по всьому світу і виграв Вінніпег! Точніше було: або Вінніпег, або залишаюся вдома в Україні)))
-
У мене п'ятниця meeting free day, от маю час вести дискусії 😁🙊
-
Ну житла вічно не вистачає, основна перепона - це бюрократія при отриманні дозволів та вартість різних підготовчих робіт. Ніби уряд планує це спростити
-
Так ми смайлами й обмінялися))))
-
The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club (c)
-
Ні, тут Ви по доброті душевній, то я знаю))
-
Вони то набирають, а житла не хватає ... Судячи по новинах ))
-
Ага, і IRCC платять мені за адміністрування чату. Ех, була б робота 😁😜
-
😂😂😂
22 Jan 2023, 05:40
119921/230363
2 minutes ago