Імміграція до Манітоби
-
> Все з початку Підкажіть будь ласка, чи Вам відомо, де можна знайти достовірну інформацію про це. Або на який імейл/номер подзвонити для отримання офіційної відповіді? Чи це тільки еміграційні консультанти можуть точно сказати? > Потрібно мати не менше 30 годин на тиждень Це вказано для "Factor 3: Work Experience" при подачі форми EOI. Для того, щоб набрати бали тут в мене є необхідні 4 роки досвіду роботи з України. Плюсувати сюди й канадський досвід роботи після 4 років немає сенсу, бо з це не дадуть додаткових балів. А от щодо "Factor 5: Adaptability", то для того, щоб отримати 100 балів в графі "Previous authorized work experience in Manitoba (six months or more)" я не знаходжу такого критерію, де треба мати 6 місяців безперервний фултайм емплоймент > 30 год/тиждень > Зараз дуже багатьом присилають запит на paystubs за останні 3 місяці Ок. Я був працевлаштований, не звільнявся. Мій завод вимушено пішов на шатдаун не з моєї вини. Можливо просто буде надати якусь довідку про наявність шатдауну чи щось таке?
-
Можливо, він єдиний знайомий, який працює на будівництві... ще один працював, але лишив і пішов на завод вже.
-
Добрий день, чи потрібно батькові підписувати форму IMM5604 (дозвіл на еміграцію дітей), якщо він включений в заявку з нами, але поки що фізично в Україні, а ми в Канаді?
-
Повезло одному на 1000 … Він один багато не настроять …
-
Не завжди сезонна. Знайомий вже другу зиму працює на будівництві, перерв не було.
-
Зараз ще багато хто узнає, що будівництво це сезонна робота…. Хто будувати буде 😁
-
Калгарі не манітоба… А теж одного дивився як він на доставці по 5 тисяч заробляв …. Принести резюме ще не факт що спеціаліст 👌
-
Напишіть immigratemanitoba@gov.mb.ca
-
Ви знаєте, знайомі у Калгарі почали бізнес, 24/7 service center для сантехніків та електриків, moving companies. Реально сидять чоловік та дружина і ще 2 найманих осіб з дому приймають дзвінки, замовлення і направляють людей куди потрібно. У ФБ виставили мінімальну зарплату, люди у коментах просто сміялися, що ніхто не піде працювати за мінімалку. Але через день у них вже було понад 20 резюме. Так і тут. Завжди будуть ті, хто буде працювати за менші гроші чи у гірших умовах, бо життя заставить.
-
Чи може хтось підказати, чи потрібно знімати обмеження з ворк перміту, щоб працювати тренером в залі? Дякую
-
Хто знає до котрої години в імміграційному центрі приймають документи на переклад? В п'ятницю особливо?
-
Мій супервайзер сказав мені дві години тому, що шатдаун це не є звільненням і що завод готовий надати підтвердження про те, що був вимушений шатдаун. Різниця лише в тому, що я не отримаю зарплатню за час шатдауну
-
Шатдаун і відправка на ЕІ є звільненням. Не видумуйте власні критерії ) Чітко відповідь від MPNP: якщо ви змінили роботодавця чи звільнилися незалежно від причин, не відпрацювавши 6 місяців, то потрібно починати відлік спочатку.
-
Мій меседж не в тому. Завжди знайдуться люди, як будуть працювати на мінімалку.
-
Що саме вам неясно? Чітко пише, що фултайм це мінімум 30 годин на тиждень. Не важливо, чи це зараз чи це у минулому. Той самий критерії. Це раз. По друге. По якій програмі ви йдете? Для SWM тих 100 балів у факторі 5 не враховуються.
-
Якщо вам не платять заробітну плату у той період, то звичайно, що ні. ЕІ не є роботою.
-
У мене на заводі кожні півроку шатдаун, то виходить моя робота не підходить під свм?
-
Або подавайтесь на SWO, якщо 6 місяців відробили
-
Це неконструктивна бесіда, у вас свої аргументи, які не мають нічого спільного із умовами програми. Звертайтесь до MPNP за офіційним роз'ясненням, якщо вважаєте, що тут недостатньо вам пояснили.
-
Ну то ви не відповідаєте вимогам економічної програми, все прозоро Погляд вашого супервайзера на ситуацію не змінить правила імміграції і критерії, за якими відбирає система
22 Jan 2023, 05:40
119942/233483
about 2 hours ago