Імміграція до Манітоби
-
Рахують години, вимагають пейстаби за останні 3 місяці. Дуже багато запитів зараз надсилають. Якщо там недостача годин в 1-2 тижнів, то не біда, кажуть, що офіцер може закриє на це очі. Але якщо там по 25 годин 2 місяці, то це буде проблема. Пишу з досвіду інших аплікантів.
-
Я чекав на АОР 4 місяці
-
Привіт! Бачила нещодавно тут жінка писала про отримання AOR і подавалася вона у жовтні. Чи є ще хтось жовтневий у кого почали справу розглядати чи можна собі не накручувати і ще 3 місяці жити спокійно?
-
Тримайтеся,все буде добре,гарного Вам дня.
-
Супер, дякую!
-
Я подавався у жовтні,поки тихо. Не накручуйте себе. Мій знайомий подавався на початку серпня,вчора прийшов лист що почали розгляд.
-
Ура! Нарешті крок уперед!
-
Вітаємо, Stacy Zhmud! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua