Імміграція до Манітоби
-
В тому і справа що я ще нічого не розумію 😂 я ще не працювала, а в понеділок перший день, тому треба «на березі» про все хоча б зробити спробу домовитися. В ідеалі якщо б були якісь офіційні вимоги до роботодавців для тих, хто збирається працювати і розраховує на ПР.
-
Я брала перед подачею на номінацію. Його можна брата на будь-якому терміні. Роботодавець може давати години, але ж не кожен, думаю, Ви розумієте))) І чому такий смайлик сумний? Для мене це не катастрофа, так, шкода грошей, але я не основний аплікант.
-
Вітаємо, Nadiia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Завіряла документи у цю середу. 30 доларів
-
Поки що нічого не маю - була співбесіда вчора, в пон «на вихід».
-
Тому що я основний 😂 ну і плюс не приємно, коли розраховуєш на одне, а виходь інше, як не крути)
-
Договір маєте з годинами?
-
Проблеми то відмова в номінації?
-
З Франції просто взяти довідку. "Немає можливості" - це не для Франції, а для Північної Кореї. Він зобов"язаний надати цю довідку.
-
Звідки така дивна інформація у вас? У Манітобі найнижчий рівень безробіття зараз.
-
Дякую❤️🫶🏻
-
Отримали сьогодні номінацію 🥳 Подавали документи 7 липня 2023. 18го січня змінився статус на assessment in process. Сьогодні прийшов лист на пошту: Congratulations! Дякуємо цьому чату! Попереду федеральний етап, сподіваюся там так само все буде легко 🤞
-
Вітаємо, Stanislav litusenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо ви на ЕІ, вас звільнили. ЕІ виплачують тільки тим, хто звільнений. Без варіантів. Якщо ви не на ЕІ, а просто немає роботи, то вас не звільнили.
-
7.07-26.01 це від submit to mpnp to approval?
-
Lay off - це і є звільнення
-
Супер, от компанія і зібралась)
-
Щось незрозуміле пишете, хіба під час lay off не будуть виплачувати EI ?? Звісно на EI потрібно самому податися....
-
Я теж жовтнева 😊поки тиша.
-
Однак, МПНП не приймає таку роботу як full-time, ongoing employment для SWM. Ось офіційне джерело
22 Jan 2023, 05:40
120021/231148
36 minutes ago