Імміграція до Манітоби
-
Супер, от компанія і зібралась)
-
Я теж жовтнева 😊поки тиша.
-
Все ок повинно бути. Шатдаун це неконтрольована річ, і ви компенсували ту прогалину у часі сповна.
-
Підкажіть як діяти в моїй ситуації. Отже 11 квітня 2023 я почав працювати. В період з 24 липня по 6 серпня на заводі був шатдаун і я мене залишили вдома. В кінці грудня 2023 року я подав еоі, вважаючи, що у мене уже більше 6 місяців відпрацьовано, рахуючи від 11 квітня. Але якщо рахувати від 6 серпня(від дати закінчення шатдауну) то шести місяців на момент подачі еоі ще не було. На даний момент лаа ще не отримав. Чи варто мені скусувати свою теперішню заявку еоі, так як 6 місяців від 6 серпня ще не пройшло?
-
Ще ні
-
Дякую. Ваша заявка на PR буде у пріорітеті.
-
Друзі, питання до тих, хто заповнював аплікацію та подавав документи на PR. Мене саме цікавить фото. Сказано, що треба надати цифрове фото зроблене у фотостудії. Ок, а далі написано, що фото повинно бути підписане зі зворотньої сторони. Як ви робили? Потім відсканувати обидві сторони ?
-
Просто перекладіть у сертифікованого перекладача. Завіряти у консульстві не обов'язково.
-
Інформація не дивна взагалі. Працюю в будівельній галузі, кого б не запитав з будь-якої компанії, особливо які виконують якісь зовнішні роботи, в останні 2-3 місяці - відповідь одна: роботи мінімум, дуже багатьох відправили на ЕІ, в деяких компаніях до 80% працівників. Минулої зими ситуація була протилежною, людей навіть набирали на зиму.