Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу маємо, щоб податися на федеральний етап після отримання провінційної номінації?
-
Скажіть будь ласка якщо я змінюю місце роботи (teer той самий), важливо щоб у наступного employer була існуюча мінімум 3 роки компанія чи це неважливо? Дякую
-
6 місяців. Там у самій номінації це буде написано.
-
t.me/uccmb/148861
-
Тобто якщо я вже пропрацював більше 10 місяців на одну компанію, з ними ж я подався на MPNP з SWM я можу піти в компанію, яка працює тільки місяць? У босса вже було 7 ночних клубів, змінюю менеджера на менеджера в ресторанному бізнесі? Дякую
-
I який він звичайно? Різний у всіх? Мені потрібно дітям паспорти зробить. Хвилююсь, що не встигну.
-
Ви знаєте що те роблять для українців безкоштовно.
-
Там в листі що вам надішлють як підтвердження номінації, в самому низу є написане останній срок здачі документів
-
Такий
-
Можливо, що дружина пройде біометрію по за межами Канади коли прийде запитання? Вона не головний аплікант, головний аплікант у Канаді.
-
Так
-
Ви вже почали подавати документи на імміграцію ?
-
О! Дякую
-
а можна після 6 місяців праці на одного роботодавця уйти к іншому на фултайм (permanent) і через місяць податися на SWO?
-
Я вже працюю на іншого роботодавця фул тайм.. не перекине на SWM через це ?
-
При вашому сценарії можна і відразу податися після 6 місяців на спецвибірку.
-
Так, у вас виконуватиметься головна вимога щодо праці - 6 місяців роботи мінімум по 30 годин на тиждень.
-
Зрозумів, сохранив, дякую. Self Employment паралельно з цим не буде перешкодою, як я розумію?
-
t.me/uccmb/88173
-
Якщо ви там не працюює 6 місяців, то ні.
22 Jan 2023, 05:40
120091/230158
6 minutes ago