Імміграція до Манітоби
-
Я з собою привезла в багаж в чемодані столові прибори (ложки, виделки, ножі). Подарили на роботі і у мене сентименти. Ніхто мені нічого не казав в аэропорту
-
Тю...
-
Я чим більше знайомлюся з куаетчиками, тим більше закладаються думки що мабуть кожна десята людина зовсім не проста... (ну крім мене, звичайно). Одна зі Львова, але жила в Криму, інша з України але жила в Москві...
-
А де жили самі до Канади?))
-
Так, при тому, що переважна на позиції кежуал, що теж не підходить для подачі документів((((
-
Добрий день.Дорогі друзі підскажіть будь ласка як повертати податки на товари,робота,бензин.Буду вам вдячна за допомогу.
-
Вітаємо, MaryD! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, чи є смисл їхати з США в Канаду? На пмж.
-
Вітаємо, Галілуйя! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В залежності від того, які у вас цілі 🤷🏻♀️ Це вже вам вирішувати
-
Ні це страхування, за яке люди платять. Вони самі себе застрахували на цей випадок
-
Але по спецвибірці люди подаються, я знаю одного китайця який вже з пр і на еі постійно
-
Анна, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго ранку. Можливо в когось була ситуація що пропустив в travel history, одну подорож ( це було вже з Канади). Чи можливо виправити після відправки на розгляд?
-
В день сдачи экзамена аелтс какие документы кроме паспорта с собой брать?
-
Напишіть лист пояснення і додайте через вебформу . Я б взагалі додавби в кінця листа всі подорожі шоб був повний список подорожів. 👍🏻
-
Після AOR? Тому що ніби немаю ще номера справи.
-
Скільки дійсна довідка про несудимість з Чехії ???
-
Помітив, що в основному, вибірки відбуваються у Понеділок, Четвер та Пʼятницю
-
Цьому тут не місце!
22 Jan 2023, 05:40
120119/235477
10 minutes ago