Імміграція до Манітоби
-
А на якому це було етапі ?
-
А ким працюєте, якщо не секрет?
-
В мойому листі від роботодавця було вказано що мова достатня , але офіцер запросив тест на мову. Teer 3 .
-
Дякую. Просто дивно,що залежить все від цієї фрази,бо по факту то ти працюєш і обов'язки виконуєш згідно цього Teer, я вважала,що головне ,щоб твої обов'язки точно підпадали під Teer .
-
Зрозуміло, дякую
-
Батьки не є вашими dependants. Ваші dependants - це ваша дружина і діти.
-
Підкажіть чи обов'язково заповнювати батьків в dependant якщо вони не будуть їхати до Канади? Дякую
-
Ні написав лист пояснення чому не здав тест , чекаю відповіді ,поки тиша
-
Так, я вас розумію. Але моя порада всім, якщо можете здати англійську хоча б на мінімум, то здавайте екзамен. Потім будете себе набагато спокійніше почувати.
-
7 днів ))
-
І скільки часу дали?
-
Здавали екзамен? На якому етапі ви зараз?
-
Як буде відповідь дам знати, маю надію що пояснення по мові буде достатньо
-
О Боже! Якесь безглуздя. Тобі дають можливість податись без мови, та проходить час і потім його вимагають. Оце так ризик.Дивно якось. Я розумію,що мова потрібна,але Навіщо вводити людей оману?Навіщо тоді взагалі таке прописувати?
-
Єтап ,федеральний , АОР, був перший дозапит на одну форму , та біометрію.( Нова скошия розглядала справу ) , потім прийшов ще дозапит на деякі документи , форму Т4, та оплати за останні три місяці, + дослати тест з мови. ( Але тепер справа в Торонто знаходиться , судячи з підпису від офіцера )
-
Але ж обов'язки! Головне ,як я розумію, обов'язки,які ти виконуєш! Щоб офіцер бачив цю відповідність Teer. Я розумію,коли обов'язки можуть підпадати под інший teer і офіцер має сумнів. Але взагалі то треш.
-
Я все змінила з eCoPR
-
Напевно були випадки коли деякі кадри дурили офіцерів і писали собі ті тіри на які не треба мови, а самі не знали на достатній рівень і виконували обовʼязки іншого тіру. І тепер дістається всім і тим хто знає, і тим хто не знає, бо були «розумники». Тепер можуть спитати з кого захочуть тест🙈🤷🏻♀️
-
Мова - це ще й бали. Якщо не хочете довго чекати вибірки, то краще здати..
-
Поняв, дякую 🙏
22 Jan 2023, 05:40
120166/229476
23 minutes ago