Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь)
-
Супер, дякую.
-
По середах там є і представники mpi. Але права можна змінити в будь-якому автопаку, їх десятки по місту, вибирайте , який ближче. Всі решта документи змінила на місці в Бест Вестерні
-
Я бачила що є запис на електронну чергу , це працює ок? Чи там по факту жива черга?
-
Дякую! Фото є, досить свіжі і гарної якості.
-
Днів 10 пройшло
-
Так, вони знають
-
Фото має бути просто «для пр»? Так і сказати в салоні?
-
Треба записуватись
-
Підкажіть через скільки вам прийшов портал 1 після final decision в кабінеті ?
-
Нічого не робити. Можете підготуватися до порталу 2. Вам знадобиться завантажити ваші фото. Якщо у вас є, гарно, у цифровому форматі, і гарної якості. Бо в мене якась була погана якість відсканованих, тож ми переробляли фото. Вітаю з завершальними кроками!
-
Привіт, питання про дозапит документів на федеральному етапі. Заповнив ту форму яку вони вислали, але вона 2.3 Mb, не дає заргузитись, тобто їх сама форма і не підходить під вимоги, чи хтось мав таке? Форма IMM5669E
-
Доброго дня,підскажіть якщо я жив 1місяць в одній країні і 5 місяців в іншій, справу про несудимість з обох країн?
-
Стискайте на ilovepdf
-
Довідка береться з країн де ви жили 6+ місяців
-
Заповнюю аплікацію на фед. етап, є сумніви с приводу довідки про несудимість з Англії, вона дійсна 12 місяців, але видана більше 6 місяців тому назад. Знайшов інфу що має бути видана не пізніше 6 місяців. Чи пройде вона? І ще, чи потрібно брати довідку тут у Канаді, якщо вже 1.5 року тут? Дякую!
-
Доброго дня! Не підкажете, чи потрібно мати evaluation диплому чи дипломів при поданні EOI?
-
З того моменту з Канади не виїзджав нікуди. Теж так думаю, але хто зна що в голові у еміграційного офіцера...
-
Люди говорять що канає! Бо ви з тих пір ні разу не були ж знову в ангілії , вірно? У вас є поважна причина чому довідка трошк давня
-
С приводу канадської довідки часом не знаєте, чи потрібно її також брати якщо вже 1.5 року тут?
22 Jan 2023, 05:40
120249/230031
less than a minute ago