Імміграція до Манітоби
-
Люди говорять що канає! Бо ви з тих пір ні разу не були ж знову в ангілії , вірно? У вас є поважна причина чому довідка трошк давня
-
С приводу канадської довідки часом не знаєте, чи потрібно її також брати якщо вже 1.5 року тут?
-
Ну це ж дуж логічно насправді. Я чесно ще не подававвся але бачив відко на цю тему у одного блогерв, він говорив що за законами Канади страра довідка не проблема якщо ви не відвідували країнц знову
-
Ну варто зазначити щось у приписці мол ви розумієте що довідка видана давно але є певні труднощі із тим щоб взяти її знову, але ситуація абосолютно ніяк не могла змігитися за цей час, бо ви ж не були а Англії знову , а були в канаді і це видно
-
До речі , ви не знаєте чи перевіряє федеральний уряд людину на рівні ЄС, якщо жив там. Типу якщо не кримінал а дрібні правопорошуння якісь, можуть враховуватися?
-
З Канади не потрібна довідка. Вони все й без неї про вас тут можуть дізнатися)
-
Дякую, буду шукати
-
Хто зна, але я впевнений що на ютубі є інфо
-
Поки що проходить, але будьте готові, що офіцер потім може запросити надати свіжу довідку.
-
OK, дякую Вам
-
Я вже не пам'ятаю. Може ще хтось підскаже
-
З Канади не треба.
-
А він давав Довідку про несудимість із тієї країни?
-
Думаю так. Тут описували випадок коли людина порушила закон в країні ЄС (працювала нелегально) і не вказала, але візовий офіцер дізнався про це
-
Може бути 60 за два тижні (paystub bi-weekly).
-
Дякую щиро!
-
По ідеї, не потрібно з жодної з них. Але офіцер потім може запросити надати довідку з тих країн, якщо вважатиме це необхідним.
-
Для провінційної програми Манітоби евалюація дипломів не потрібна. Лише переклад у сертифікованого перекладача (може бути і український).
-
Нагадуємо, що для розмов про життя в Манітобі, адаптацію, школи, садочки, роботу, розваги, у нас є чудова група Українська Манітоба t.me/ManitobaLife
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
120267/232035
3 minutes ago