Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміло. Я гадав , що це видно в якихось документах. Дякую за відповідь.
-
28 грудня була вибірка SWM , але з умовою для тих, хто мав родичів у Манітобі. Я таких не маю, тому , мабуть, в цю вибірку й не попала, так як LAA 28 грудня не отримала. 29 грудня була вибірка спеціально для українців. І 29 грудня я отримала LAA і ще декілька людей з цього чату, які подавались по SWM. Тому я зробила такий висновок, можливо помиляюсь…
-
Люди писали, що інколи через два тижні після вибірки листи приходили.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто оновлював дані у the Skilled Worker Webform, зокрема інфо про новий закордонний паспорт. Де це там наклікати можна? Бо ось варіанти бачу я
-
Привіт. Не можу до кінця зрозуміти. Якщо професія по NOC 02 (72310) це учень столяра (apprentice carpenter)чи потрібно обов’язково мати професійні курси чи сертифікацію? Чи це лише для Квебеку потрібно?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо закінчується термін дії паспорту через рік, влітку планую подавати документи на номінацію Поки чекатиму на номінацію я зможу в цей період продовжити паспорт. Консульство забирає паспорт на період продовження строку? Чи краще подаватися вже після отримання нового паспорту?
-
Подавайтесь з цим паспортом і паралельно зробіть новий
-
Доброго вечора, наткнувся на відео імміграційного консультанта, про програму SWO, чи правда що якщо ти відпрацював 6 місяців то можна подаватись навіть якщо ти вже працюєш на іншого роботодавця або взагалі безробітний. Тобто немає привязаності до роботодавця.