Імміграція до Манітоби
-
10.000 і + 2 000 за кожного члена сімʼї?
-
І у вас мають бути кошти
-
Якщо ви набираєте 60 балів за self-assessment, маєте гроші, тест з мови тощо
-
Доброго вечора, наткнувся на відео імміграційного консультанта, про програму SWO, чи правда що якщо ти відпрацював 6 місяців то можна подаватись навіть якщо ти вже працюєш на іншого роботодавця або взагалі безробітний. Тобто немає привязаності до роботодавця.
-
Це ніби, якщо немає стабільної роботи
-
А, зрозуміло 🫡 Я не глянула, що то по SWO (в overseas програмі не розбираюсь)
-
Зарплату можуть зарахувати на SWM, а на SWO (спецвибірка) гроші треба мати всі обов'язково
-
Так
-
Привіт, вибачаюсь якщо це вже питали, але пошук не допоміг мені. Я їду з Польщі до Канади, де жив більше 3х років. Чи можу я зараз взяти довідку о не судимості і потім її використати, чи все таки в неї буде термін дії і потім треба буде якось з Канади це робити?
-
@Makakapo, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Потім - це коли? Довідка переважно дійсна 6-12 місяців. У вас тут є родичі, які зможуть бути supporters?
-
Нам повернули гроші наприкінці листопадіа а лист з номінацією прийшов на початку січня. Десь до двох місяців буде і у вас результат.
-
Думаю що майже одразу, родичи е.
-
Повернення грошей не має прив'язки до видачі номінації. Більшості людей повертали вже після номінації, іноді і за пів року.
-
Гайз, до закінчення ворк перміту за скільки подаватись на новий? Дякую.
-
Хм, можливо ще хтось, щось напише.
-
віза мала б бути привязана до ворк перміту який зараз є, вона тільки для того щоб перетинати кордон туди-сюди
-
Так якщо віза є, чому не можуть продовжити?
-
немає такої можливості, наскільки я розумію; до 31 березня як post-cuaet measures українці ще можуть податися (не факт шо дадуть на більший термін), але в загальному нема механізмів получати/продовжувати ворк перміти просто так
-
Зараз така ситуація, що немає чіткої картини як це буде працювати після 31.03. є думки що перестануть видавати чи продовжувати ворк перміти, але також є інформація, що все буде працювати як раніше, тільки не безкоштовно. Але все - лише чутки..
22 Jan 2023, 05:40
120331/236874
3 minutes ago