Імміграція до Манітоби
-
Допоможіть, будь ласка, хтось. Чоловік заповнює аплікацію на новий Work Permit (отримав новий паспорт), форма 5710. Треба указати всі місця роботи за 10 років, але всього дається 3 строчці. Розумію, що треба зробити окремий файл, де прописати всі місця роботи, але як його потім загрузити? Поле для додаткової інформації вже використовуване - в нього загрузили медичний огляд, котрому більше 12 місяців
-
Можливо хтось зустрічав або бачив інформацію про “immigration black list”в Манітобі ? (чи це все якісь вигадки) Наскільки це ризиковано для людини яка переїздить з іншої провінції та йде по Skilled worker overseas Ukrainian draw. Заздалегідь дякую за інформацію 🫶
-
Добрий день, чи можна подати на поновлення ворк перміт до того як отримаємо новий паспорт чи поновимо. Чи можливо це? Апоймент маю на березень , але чула що можна зараз подавати на поновлення і без нового чи поновленого паспорта , хочу перепитатися тут чи правда чи ні.
-
Є кілька варіантів. Або зробіть додатковий файл самі і потім обʼєднайте його з оригінальним. Або роздрукуйте файл з потрібною кількістю копій сторінки для робочої історії, заповніть його , а потім заново відскануйте одним файлом пдф. Обидва варіанти працюють, люди вже мали кейси. Особисто я користувалась другою опцією. Всі маніпуляції з пдф ( поєднання, стискання тощо) можна робити за допомогою програмки ilovepdf.
-
Це тільки мої догадки , але це можете буди звʼязано з msw program(де там бали мінусують) . Але від гріха подальше вже почав шукати консультанта 😅 в мене 2 співбесіди в Саскатун , 1 в Вінніпег (хочется в Вінніпег переїхати але оці «facebook совітники» змушують сумніватися)
-
Дякую всім за допомогу!!!
-
Маю питання.. подавався на номінацію по свм в липні, в листопаді відправили в лейофф, в звʼязку з чим змінив роботодавця, писав одразу і на мпнп і в спеціальну форму, отримав що вони отримали, дали нещодавно номінацію, але в розділі Емлоєр стоїть назва старою фірми… що в цьому випадку робити? На федеральному етапі не спитають чому я працюю на фірмі Б а в номінації фірма «а»? @western9 пане Вес, можливо ви стикалися із таким? Дякую! 🙏