Імміграція до Манітоби
-
Маю питання.. подавався на номінацію по свм в липні, в листопаді відправили в лейофф, в звʼязку з чим змінив роботодавця, писав одразу і на мпнп і в спеціальну форму, отримав що вони отримали, дали нещодавно номінацію, але в розділі Емлоєр стоїть назва старою фірми… що в цьому випадку робити? На федеральному етапі не спитають чому я працюю на фірмі Б а в номінації фірма «а»? @western9 пане Вес, можливо ви стикалися із таким? Дякую! 🙏
-
Та отож! Думаю, що тільки один варіант- обʼєднати скан результату медогляду та отой файл, в якому прописані всі місця роботи…..
-
То нестрашно. Адже ви повідомили MPNP. Номінацію видали під SWM, і так, оскільки ви йшли від роботодавця, то поставили це як умову. Шукайте нову роботу, як тільки зможете, повідомляйте це вже по факту MPNP and IRCC, TEER має бути не нижчий, за яким видана номінація.
-
А, ну тоді одне із двох. Або MPNP зробили помилку і не вписали нового роботодавця, або вважали це не суттєвим. Я б особисто написав до них і запитав, що "гей, я вас повідомити тоді то, ось емейл і ось ваша відповідь, але номінація видана на старого роботодавця, хоч я вас повідомляв, що вже працюю у іншого...".
-
Всім привіт. Є проблема з скачуванням пдф файлу для продовження ворк перміту. Пише, що файл захищений, можливо хтось зтикався з цим і може підказати ?
-
Захищено паролем автора файл
-
Так і роблю, але не дає скачати файл
-
Це була так собі ідея питати в фейсбуці )☺️ дякую вам !
-
Хоть ви мене заспокоїли 😅 дякую )